![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 7-July 08 Member No.: 4,186 ![]() |
Altheea cum pot sa dau de acea pensiune cu restaurant la care ti-ai facut tu nunta? Pe mine ma intereseaza o cazare! Scuze de offtopic.
Nunta mea va fi in iulie 2009, asa ca va citesc cu interes parerile! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Oana31, cand intri spre Olimp pe la intrarea spre cherhana, inainte sa ajungi in Olimp este un drum in stanga, pare sa duca aiurea, in camp....treci pe langa o baza de pescuit sportiv apoi drumeagul o ia spre mare pana la calea ferata. In dreapta pe langa calea ferata ajungi fix la ei. Imparatul romanilor se numeste restaurantul iar pentru cazare intrebi la ei. Sa stii ca e cam izolat, noi l-am gasit din greseala. Dar daca cunosti zona, este pe langa cherhaneaua Briceag. Mai intreaba-ma daca nu am fost prea clara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Fetelor, multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine cu gandul (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , de povestit ar fi destule dar abia m-am intors la serviciu (no honey moon yet, doar am ramas un pic in tara dupa nunta pt nunta unei prietene) si imi iau campii de cata treaba s-a aglomerat. sa ma mai eliberez si va spun. mi-am amintit dimineata insa ca nu am facut poze la mancare, meniul a fost exceptional, putin curajos pentru Romania, insa foarte apreciat.
Poze sper sa primesc saptamana viitoare, mor si eu de curiozitate! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De-abia astept sa ne spui! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Yeeeey! Sa ai spor sa dovedesti treburile repede! Abia astept pozele si povestile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Buna dragele mele, un mesaj scurt ca sa spun ca am pus poze muuulte pe grup, dar le las doar azi acolo, nu imi place ideea sa le stiu pe internet. Povestea: promit saptamana viitoare, pe la inceput (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
This post has been edited by claudia_electra: Jul 25 2008, 03:13 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
yeeey! ma duc sa vad fata mumoasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Claudia, m-ai omorat cu zile!!! Sunt absolut dementiale pozele tale, exceptionale, imi plac la nebunie! Se vede ca ai avut fotograf profesionist si ca e pasionat, a folosit filtre si a surprins momentele incredibil, eu m-am simtit langa tine cand am vazut pozele. Tu ai fost absolut superba, si voal, si rochie, si trena, tot! Iar sotul tau pare foarte fericit, are si de ce, cu asa o sotie minunata!
Felicitari, casa de piatra si sa va dea Dumnezeu o viata lunga, plina de momente de nepretuit, copilasi frumosi si numai bucurii. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dementiale pozele, foarte foarte frumoase, artistice, cele alb-negru superbe, nu cred ca am vazut poze de la vreo nunta mai frumoase ca ale vostre. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Magician e numele fotografului vostru. Frumoase efectele, dar daca n-avea cuplul potrivit nu reusea sa faca astfel de minuni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 08:23 PM |
|