![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) multumesc mult, lexie si walpu (L.E. si fannyyy), eu am vazut si mai frumoase ce e drept dar poate pentru ca erau la mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . noi nu am prea avut timp, nici locatii nemaipomenite nu am gasit, ne-am prostit si giugiulit putin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si cam asta a iesit din mainile fotografului cu adevarat talentat.
This post has been edited by claudia_electra: Jul 25 2008, 03:27 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Super Clau. Mi-a placut de voi si fotograful e unul de exceptie. Si eu le cataloghez ca fiind cele mai artistice pe care le-am vazut pana acum.
Casa de piatra si multa fericire! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Acum vreo 2 zile m-am gandit la tine si faceam socoteala c-ar trebui sa apari din luna de miere (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Unde pot sa vad si eu poze? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Gata, am vazut, ma duc acum. Later edit: mi-au dat lacrimile! superb! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Claule, sunt perfecte pozele! Casa de piatra!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Beton Clau! Foarte Foarte reusite pozele!
Ca sa fiu very very honest cum sunt eu de obicei....o singura tura de poze am vazut mai artistice (de la nunta unui sef de-al nostru din State...dar vorba lu Clau decorul a facut cam 90% in pozele alea). In schimb cuplul pozat nu era nici pe departe asa frumos si expresiv ca voi doi si sunt megaaa honest cand spun asta. Felicitari si casa de piatra! ahhh...si rochia imi place mult de tot! Abia asteptam amanunte (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Clau sinteti niste frumosi. pozele intradevar sint foarte faine iar tu esti gingasa si feminina ca o zana. Sa fiti fericiti!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Superb!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Deci, pentru ca e o concluzie, astea sunt cele mai tari poze pe care le-am vazut vreodata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) sunt zbarlita toata!!!
Clau sunteti frumosi de picati! stiam eu ca o sa faci cu stil (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, sa imbatraniti frumos si fericiti! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
(tu pari o copilita in poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Clau, va urez casa de piatra si sa fiti sanatosi!Sunteti un cuplu foarte frumos!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 06:19 AM |
|