![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
la fix.. am aterizat si eu.
Clau, trebuie sa iti mai spun ca e superb? ce montaj, ce .. imagini, Doamne, ce frumosi ati fost! casa de piatra! daca as putea, as salva (si) video-ul, ca sa am tema de inspiratie.. you made my day :* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Saru'mana Fanny si Meg (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif) , am avut noroc si la aspectul asta de un profesionist. Chiar suntem incantati de amintirile cu care am ramas!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, este superb. Daca-ti faceai nunta inaintea surorii mele cred ca te intrebam de fotograf si cameraman (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Atat pozele, cat si filmul sunt iesite din tipar, dar de f mult bun gust.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Claudia, (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ce mi-ai facut!?
Sunt la birou si dau apa la soareci. Emotionant. Melodia superba! Casa de piatra iti doresc si fericire! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Teo, Roxi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , multumesc din suflet!
Deci am ales bine pana la urma melodia, va amintiti cand va terorizam cu intrebarea asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ? This post has been edited by claudia_electra: Oct 6 2008, 12:58 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am ramas fara cuvinte (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Claule, ce mi-ai facut!!! M-ai facut sa bocesc la serviciu!
E superb, absolut superb, imi place de mor! Ptiii, Doamne! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am dat apa la soricei. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Superb!
|
|
|
![]()
|
|
ups, voi bociti din cauza datului meu de apa la soareci, nu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ?
ma bucur mult ca va place (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
O colega de-a mea, care s-a apropiat de mine vazandu-ma cu batista pe la ochi, se uita exact la faza cand plangi tu in biserica si-ncepe sa-mi zica ca doar e ceva frumos casatoria bla, bla. I-am bagat si ei un capat de casca pe-o ureche sa asculte si muzica si mai c-o dadeau si pe ea lacrimile apoi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:59 AM |
|