![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Tin si eu sa te felicit claudia pt nunta, iti urez Casa de Piatra si plina de fericire si noroc.
Cat despre filmulet: superb...!!! Si nu am putut sa nu remarc paru` tau ...cand va creste si`al meu, imi doresc sa fie ca al tau !:)) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu i-am trimis-o si sora-mii sa te vada. Si mie mi-a placut faza cu biserica. Ai fost o scumpa. Eu nu plansei, c-avusei alte lucruri care m-au stresat in acelasi timp.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
ce compliment draguuut, de par chiar nu sunt mandra in general, iar la nunta a fost chiar un dezastru, mi-a cazut cocul la vreo ora dupa ce l-a facut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . dar mi l-a mai prins sotul cat de cat, cat sa iasa pozele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
girlies, you make my heart meeeelt... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
claudia, sincer, mai bine ca ti-a cazut cocul (nu ca era urat)(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar imi place parul tau ca e negru si ca are volum...si aratai foarte sexy in rochie de mireasa si cu parul in vant... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu nu pot sa-l vad de aici!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Si nu am net acasa!! Clau, daca te rog frumos de tot, cand imi repun netul, dai si la fata sa vada? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ioi,ce emotionant (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) Daca ma voi marita vreodata,cred ca o sa plang in hohote,nu asa... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Doamne, frumosi mai sinteti... si-am bocit si eu! Superb! Casa de piatra inca o data. Se vede cit va iubiti... foarte emotionant!
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m am uitat de vreo 4 ori, nu am cuvinte sa comentez, melodia e superba .
Imi place enorm la inceput cand zboara voalul in vant iar scarile de la sfarsitul videoclipului parca sunt din Titanic. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Ok, Albi, facem cumva sa vezi cand capeti net. Diiii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . Dar eu nu am vrut sa va fac sa plangeti!!
Autorul clipului pune de regula ca soundtrack tot soiul de melodii instrumentale cam sinistre asa...dramatice, romantice, cum vreti voi, dar mie si sotului ne era tare teama sa nu ne captuseasca si pe noi cu o melodie de asta de doliu asa ca am insistat mult sa lucreze pe asta aleasa de mine (IMG:style_emoticons/default/harp.gif) . This post has been edited by claudia_electra: Oct 6 2008, 04:08 PM |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
na ca am scurtcircuitat DNS-ul de la servici sa pot sa vizionez si eu clipul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu nu le am cu nuntile defel dar va doresc o viata fara de repros si fie ca scanteia ce-o aveti in ochi, unul pentru celalalt, in acest video clip sa nu va dispara niciodata!!! Restul le razbiti in mod cert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 06:09 PM |
|