IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 7 8 9 10 11 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cum a fost nunta voastra?, Intamplari, surprize, imbracaminte, mancare, restaurant
ToothFairy
post Oct 6 2008, 02:14 PM
Post #81

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Tin si eu sa te felicit claudia pt nunta, iti urez Casa de Piatra si plina de fericire si noroc.
Cat despre filmulet: superb...!!! Si nu am putut sa nu remarc paru` tau ...cand va creste si`al meu, imi doresc sa fie ca al tau !:))
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Oct 6 2008, 02:21 PM
Post #82

Musafir

Eu i-am trimis-o si sora-mii sa te vada. Si mie mi-a placut faza cu biserica. Ai fost o scumpa. Eu nu plansei, c-avusei alte lucruri care m-au stresat in acelasi timp.

+Quote Post
claudia_electra
post Oct 6 2008, 02:22 PM
Post #83

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

ce compliment draguuut, de par chiar nu sunt mandra in general, iar la nunta a fost chiar un dezastru, mi-a cazut cocul la vreo ora dupa ce l-a facut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . dar mi l-a mai prins sotul cat de cat, cat sa iasa pozele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

girlies, you make my heart meeeelt...

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 6 2008, 02:52 PM
Post #84

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

claudia, sincer, mai bine ca ti-a cazut cocul (nu ca era urat)(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar imi place parul tau ca e negru si ca are volum...si aratai foarte sexy in rochie de mireasa si cu parul in vant... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Oct 6 2008, 03:45 PM
Post #85

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu nu pot sa-l vad de aici!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Si nu am net acasa!!
Clau, daca te rog frumos de tot, cand imi repun netul, dai si la fata sa vada? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
rozy
post Oct 6 2008, 03:55 PM
Post #86

Musafir

Ioi,ce emotionant (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) Daca ma voi marita vreodata,cred ca o sa plang in hohote,nu asa... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Diana.
post Oct 6 2008, 03:59 PM
Post #87

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Doamne, frumosi mai sinteti... si-am bocit si eu! Superb! Casa de piatra inca o data. Se vede cit va iubiti... foarte emotionant!

+Quote Post
LostWhispers
post Oct 6 2008, 04:04 PM
Post #88

Musafir

Eu m am uitat de vreo 4 ori, nu am cuvinte sa comentez, melodia e superba .
Imi place enorm la inceput cand zboara voalul in vant iar scarile de la sfarsitul videoclipului parca sunt din Titanic.

+Quote Post
claudia_electra
post Oct 6 2008, 04:07 PM
Post #89

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Ok, Albi, facem cumva sa vezi cand capeti net. Diiii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . Dar eu nu am vrut sa va fac sa plangeti!!

Autorul clipului pune de regula ca soundtrack tot soiul de melodii instrumentale cam sinistre asa...dramatice, romantice, cum vreti voi, dar mie si sotului ne era tare teama sa nu ne captuseasca si pe noi cu o melodie de asta de doliu asa ca am insistat mult sa lucreze pe asta aleasa de mine (IMG:style_emoticons/default/harp.gif) .

This post has been edited by claudia_electra: Oct 6 2008, 04:08 PM

+Quote Post
bulina
post Oct 6 2008, 04:14 PM
Post #90

Musafir

na ca am scurtcircuitat DNS-ul de la servici sa pot sa vizionez si eu clipul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu nu le am cu nuntile defel dar va doresc o viata fara de repros si fie ca scanteia ce-o aveti in ochi, unul pentru celalalt, in acest video clip sa nu va dispara niciodata!!! Restul le razbiti in mod cert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

11 Pages V  « < 7 8 9 10 11 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st May 2025 - 06:09 PM