![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
i-am aratat sotului cuvintele voastre si i-au mers la inima, s-a emotionat bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . va multumim inca o data!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 21-November 08 Member No.: 5,373 ![]() |
Buna,fetelor!sunt noua pe aicisi am avut nunta pe 02.august,anul acesta.Ce sa va zic?pentru noi a fost un vis,noi am organizat totul,am avut parte de noroc si prieteni dragi,care s-au distrat pana la 08.30 dimi...A fost cea mai "dulce" zi din viata mea....pupici... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
p.s.:oare cum se ataseaza poze aici? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Bine ai venit, Alina (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) . Uite aici cum: http://www.elady.ro/forums/index.php?showtopic=507
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Aly_na
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
hmm nunta noastra a fost iesita total din tipare:
ne-am casatorit la primarie inconjurati de o parte din familie si de toti prietenii intr-o atmosfera festiva dupa care am poposit la un restaurant pentru a bea o cupa de sampanie, a fost organizat un mic bufet rece si atat... fiecare pe la casele lor, imbracaminte comoda si hai la chef! distractia a inceput abia spre seara ; cu derogare de la primarie am organizat un barbecue imens la malul marii pe o plaja privata inconjurata de torte aprinse, cu foc de tabara, muzica si artificii; a fost superb si toata lumea s-a simtit bine. noi am vrut o nunta mai "altfel" si asta am avut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bleky, mi-ar placea sa vad poze de la nunta ta.
Poate ceri acceptul la grupul nostru de pe yahoo. Ai aici mai multe detalii. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Aby, am mutat discutia aici
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 23-January 12 Member No.: 10,927 ![]() |
La nunta noastra nasii ne au facut cadou (bine, mai mult sotului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) )un program artistic de dansuri orientale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cu doua cadane superbeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , asa ca daca vreti sa faceti un cadou inedit la nunta, petrecerea aniversara a unui prieten va recomand dansatoarele care au cucerit toti invitatii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) spam
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 13-June 12 Member No.: 11,261 ![]() |
gata,am revenit cu poza! (IMG:http://i263.photobucket.com/albums/ii148/AltheeaS/DSC06104.jpg) Buna, superba locatia! Imi poti spune te rog cum se numeste? Am cautat mault la mare dar am renuntat pana la urma pt ca am gasit doar terasele unor restaurante mai scumpe. Mersi frumos! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Buna, este putin "ascunsa" locatia si nici nu stiu cum mai arata acum sau ce preturi mai sunt acolo. Daca esti familiarizata cu zona Olimp poate cunosti cherhanaua Briceag (inainte de intrarea in Olimp). De la cherhana mergi vreo 100metri in partea opusa statiunii si gasesti restaurantul. De fapt se vede si de pe plaja, are terasa suspendata pe mare. Am inteles ca intre timp au aparut imbunatatiri, posibil sa fi crescut si preturile.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 06:04 PM |
|