![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Are cineva aparat dintr-asta?
(IMG:http://images.tchibo.de/eCS/Store/de/images/kw45/kw45_9564_b1,00.jpg) Daca da, cat de des il folositi? |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu... da' daca iti iei, ma mut la tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Daca iti iei s-ar putea sa cresti in kg vazand cu ochii.Eu cred ca l-as folosii zilnic da noroc ca n-am si nici nu-mi cumpar ca oricum sunt pofticioasa ar fii cireasa de pe tort:-)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E foarte misto pentru mese festive si se da si oamenilor ocupatie (sa tina bucati de fructe sub "ploaia" de ciocolata), dar ia atata loc intr-un dulap... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si daca o ai in casa tentatia e destul de mare sa o folosesti destul de des:-) Buna ciocolata cu spume doar ca la mine am o problema pana n-o termin nu ma opresc din mancat n-am frana la ciocolata asa ca o evit cat pot.Cand nu mai pot balotez una doua (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si apoi o simt cu mi s-a lipit de fund:-)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am inteles, missn7. Eu una ma pot controla si nici nu-mi pica greu.
Aici nu vorbim nici de-ngrasat, nici de slabit, exista topicuri slava Domnului pentru astfel de subiecte. Sau despre ciocolata in general. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
cat de des ai sindrofii din astea?
eu una nu cred ca mi-as lua, ca la cat de des l-as folosi... as incerca sa rezist tentatiei sa cumpar un obiect de bucatarie pe care sa-l folosesc o data pe an |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De cel putin 5 ori pe an cred ca l-as folosi. Dar pe de alta parte m-as satura sa fac numai asa ceva ca desert.
Deci: veto! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar ca aleluia cu fantana! Mi-a povestit ieri colega care mai lucreaza la un catering service cu fite ca a vazut cum se chinuiau bucatarii sa spele aparatul si ca nu merge usor deloc. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Poate una mai mica se curata mai usor.
Am vazut la Metro cu 100ron, micuta si draguta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:04 PM |
|