![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
Are cineva aparat dintr-asta? (IMG:http://images.tchibo.de/eCS/Store/de/images/kw45/kw45_9564_b1,00.jpg) Daca da, cat de des il folositi? vai cat de mult imi plac aceste fantani (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Mi-as lua si eu una, dar nu prea am cand sa o folosesc... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
la nunta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . eu am sa aduc sigur, mi se pare de efect.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
ca bine zici....deci astept sa ma marit ca sa-mi iau si eu una (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La ziua unei amice
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/100_0581.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
eu una nu as vrea sa imi iau!
ma duc sa ma apuc de exercitii pt.abdomen mai bine! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Am arvunit si eu una pentru nunta, aveau si cioco alba si neagra (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru nunti sa va luati (inchiriati cel mai bine) de-alea pentru gastronomie, mult mai mari decat astea pentru uzul personal. E penibil cand se face coada mare la fantana, cei care o folosesc nu poata s-o faca linistiti vazand cata lume mai asteapta, lumea se satura de asteptat samd.
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am comandat fantana de ciocolata din irlanda, trebuie sa o primesc saptamana asta, nu va zic pt ce e, sa nu fiu acuzata ca fac reclama:), dar am sa va zic cum e !! sper doar sa gasesc cicolata, ca nu stiu de care se floseste.daca stie cineva sa imi zica, m-as bucura.
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-a venit fantana de cicolata, e asa frumoasa, cand fac poze am sa le pun, desi Maat mi-a zis unde, nu reusesc:). Dar am o dilema...nu stiu ce ciolata se foloseste (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 05:27 PM |
|