![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Am tot citit pe net si nu numai despre cum se "rup in figuri" barbatii cum ca masina pe care o au e "aspirator de femei".
de curiozitate - pentru voi ar conta ce masina conduce partenerul/potentialul partener? in ce masura? nu cred ca se incadreaza aici dar nici in alta parte nu cred ca s-ar incadra. imi dau seama ca pentru mine e un pic ciudat- nu m-ar deranja ca barbatul care ma intereseaza sa nu aiba masina deloc, sa circule cu transportul in comun. mi s-a intamplat de nenumarate ori sa-mi car cu masina barbatul care era in perioada aia in viata mea , fara ca respectul meu fata de el sa scada cu ceva. nu mi-ar atrage in schimb deloc atentia (sau si mai rau, ar primi inconstient o bila neagra) daca ar avea o dacie de la 1900 toamna, eventual mostenita de la cine stie ce unchi - si m-ar plictisi teribil sa-mi explice cum dacia aia (o masina care a fost totusi buna la vremea ei) daca o turezi, ii faci si-i dregi zboara mai ceva ca un boeing. poate e faptul ca nu imi place ca un om tanar se agata de un simbol al trecutului asa cum e dacia (respect in schimb trabantistii, ladistii desi imi starnesc zambetul nu am nimic cu ei, si ador broscutele ). asta asa, la prima vedere. voua din ce masina v-ar place sa va deschida portiera la prima intalnire? (repet, prima intalnire, deci nu stiti cat de romantic, sensibil, dragut si amabil poate fi domnul respectiv si ce suflet minunat are). si de ce??? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
a fost o perioada in care ma plictisisem de masina. prietenul meu de pe atunci avea WV. si toata ziua dom'le.. ma ducea, ma aducea.. hai ca mi-a placut o luna, hai doua.. dar deja ma plictisisem. nu tu plimbare pe jos, nu tu nimic.. si incepusem sa mi doresc prieten fara masina. chiar i-am spus odata: '-noi de ce nu putem merge cu ratb? de ce nu mergem cu metroul?' el saracul nici nu stia statiile de metrou, magistralele..
nu m-a deranjat niciodata ca prietenul meu nu are masina. si nu e un 'must'. si nu e niciun moft.. la o adica, o masina tare nu il va schimba.. imi provoaca .. una-alta baietasii care opresc langa tine pe strada cu nush ce masina si te intreaba.. '-ce faci papuse, mergem la un suc? imi dai nr tau de telefon?' etc etc. eventual niste muzica asa care aproape sparge boxele. daca e manea, inevitabil apare si capul dat cu gel, putin aplecat din cauza la(n)tului de un kil de la gat. NU, scopul unei masini este altul.. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu eram curioasa daca masina pe care o conduce influenteaza sau nu preferinta pentru partener.
ca asa, baietasi cu lantu' si mertzanu' la gat (invers??) e plina lumea. eu vorbesc de oamenii asa zis normali. cel cu care te-ai duce la o intalnire, cel la care te uiti cu placere pe strada... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie nu imi place sa conduc si nici masinile nu ma pasioneaza. Dar ca sa fiu foarte sincera, daca am de ales intre doi tipi exact la fel si unul are Tico iar celalalt Lexus...cred ca e clar ca lumina zilei ce o sa aleg (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu e vorba de masina, e vorba ca o masina tare si scumpa, ar trebui (in mod normal) sa reprezinte un statut social, care intr-o mai mica sau mai mare masura conteaza.
Daca nu are masina e foarte ok din partea mea. Daca are o masina simpatica e si mai ok. Daca are o masina simpatica si de fiecare data cand il rog sa ma duca undeva imi zice "da ce sunt eu, taximetristul tau?" ....atunci fac ceva pe roata masinii lui, NAH! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Nu ma deranjeaza lipsa masinii, dar daca ar fi sa fie, si sa fie, si sa fie, apai sa fie o masina misto de teren, din partea mea poate sa nici nu fie noua cat timp nu e chiar Aro (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Iar daca nu e de teren si totusi exista, sa fie una normala, nu stiu exact ce inseamna normal ca nu ma pricep la masini si ma trezesc salivand din reflex cand vad ceva care imi place chiar daca habar nu am nici ce inseamna sigla aia. Opel Vectra mi se pare foarte normal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca sa dau doar un exemplu. Spre pragul inferior, as considera misto chiar si o honda prelude renovata.
Cu Lexusul in schimb ar fi mai ciudat, recunosc nu ca m-ar intimida un asemenea tip, dar as avea ceva indoieli in legatura cu viitorul chiar si pe termen scurt. Mi-e greu sa vad compatibilitatea dintre un tip care ma asteapta cu lexusul la scara sa zicem, si eu care in seara asta am fost pe un bloc turn doar asa de fun, imbracata intr-o pereche de jeans vechi de-ai fratelui meu (worry not, am si alte tzoale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Si chiar sa fie genul de individ caruia i-as putea conveni si asa si sa mai si conduca ceva monstru tehnologic exotic.. ar fi prea bestial. Not gonna happen. Eu as obosi sa merg pe toace sa iau cina la Lloyd's (stie Angel, cred) si el ar sfarsi invariabil inlocuindu-ma cu cliseul tuturor timpurilor, blonda solarizata de pe scaunul din dreapta. E ok. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
da....zici tu ceva midnight, eu am dat asa un exemplu, sa fie la extreme (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nici eu nu ma vad lipindu-ma de vreun tip cu Lexus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nici transformandu-ma intr-o "regular fuckable blonde" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Been there done that...off!
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu mi-am dat seama de cand sunt in trafic- desi exista probabilitatea sa existe tipi faini in dacie (obsesia mea...- a se inlocui cu oltcit samd) probabilitatea ca eu sa ma uit (deci sa prezinte interes inconstient) e undeva la zero. d'aia zic ca nu-s normala si incep sa am tendinte de snoaba.
bine, exista si reversul medaliei - cre' ca si eu intimidez o gramada de oameni normali numai pt ca am un vapor de masina. si nu mi se pare normal asta, ca eu sunt eu si in metrou si in masina... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
nici pentru mine nu conteaza daca are sau nu masina...
iar daca ar mai avea si una din aia scumpa l as privi cum privesc ei,marea majoritate,femeile frumoase.... deci ar primi o bila neagra din prima,dar daca ar dovedi ca merita,nu m ar mai interesa. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai mie mi ar placea sa am masina misto ce ma incalzeste ca are el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
divi...nu cunosti exemplarele gen "vaaaaaai,dar iubitul meu are o masina nush de care..." si se lauda cu ea de parca ar fi proprietatea personala...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:19 AM |
|