IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Conteaza ce masina conduce?, aspiratorul de femei
leo
post Aug 6 2007, 08:45 AM
Post #31

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

QUOTE(geoo @ Aug 3 2007, 11:25 PM) *
excluzand pestii & Co. masina unui barbat spune multe despre statutul sau social!!!! Iar statutul social spune multe despre capabilitatea acelui om de a-si asigura un trai mai mult sau mai putin decent!!!! In ziua de azi, daca ai cap mergi printre primii....daca nu....ramai pe la coada!! Daca un barbat la 45 de ani conduce o dacie din 1900 toamna....spune multe! Deci din punctul meu de vedere, conteaza ce masina conduce! Insa alaturi de masina se mai ia in calcul si varsta....si mostenirea.....si capacitatatea fizica sau spirituala (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) apoi se trage linia se face scaderea si vedem de da cu minus sau plus!

conta o data. acum nu mai conteaza. masinile s-au ieftinit si unde mai pui ca poti lua si la second-hand un model cu 1/2 din cat face. poate mai mult. acum sa nu fim extremisti sa vorbim de dacia si trabant. pot spune ca stiu si eu o persoana care are 1000 EUR/luna si are o dacie din 1970. oricum masina nu determina statutul ci capacitatea investitionala a persoanei. de cele mai multe ori vad oameni cu venituri mici care achizitioneaza masini scumpe.
statutul persoanei se afla prin ce casa are, terenuri etc. care isi cresc valoarea.
Go to the top of the page

+Quote Post
justine
post Aug 6 2007, 10:25 AM
Post #32

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bucuresti
Member No.: 1,971

QUOTE(leo @ Aug 6 2007, 09:45 AM) *
conta o data. acum nu mai conteaza. masinile s-au ieftinit si unde mai pui ca poti lua si la second-hand un model cu 1/2 din cat face. poate mai mult. acum sa nu fim extremisti sa vorbim de dacia si trabant. pot spune ca stiu si eu o persoana care are 1000 EUR/luna si are o dacie din 1970. oricum masina nu determina statutul ci capacitatea investitionala a persoanei. de cele mai multe ori vad oameni cu venituri mici care achizitioneaza masini scumpe.
statutul persoanei se afla prin ce casa are, terenuri etc. care isi cresc valoarea.

si 1000 euro/luna e un venit senzational?! poate respectivul circula cu dacia pentru ca strange bani pentru o casa, dat tot mi se pare o alegere stupida, o masina asa veche trebuie ca se strica des, consuma mult, si nici confort nu ofera, care-o fi afacerea sa circuli cu dacia de la 1900 toamna, in afara de crearea unei imagini personale proaste?!
iar o masina second hand arata ca o masina second hand si o masina straina, din categoria celor mai ieftine si accesibile oamenilor cu venituri medii, nu suceste gatul vreunei fete pe strada in ziua de azi... cel putin nu in bucuresti.

+Quote Post
fortelady
post Aug 6 2007, 10:34 AM
Post #33

Musafir

nu, 1000 de euro pe luna e un venit decent spre mare, mai ales cand ii faci pe capu' tau si pe munca ta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
leo
post Aug 6 2007, 11:08 AM
Post #34

Dependent

in orasul in care traiesc eu este mare sau foarte mare. in bucuresti este normal.

o femeie intoarce capul dupa orice masina pe care stie ca nu si-o permite. asa ca si cele second-hand o sa o atraga. in general nimeni nu se uita ca are 140000 pe bord. si nici nu prea cunosc ele multe despre masini ca sa puna in balanta pretul. daca e marca consacrata merge. oricum masina este un accesoriu la fel ca si mobilul. chiar daca investesti sa iei cel mai scump mobil, asta nu spune multe despre statutul social. mai ales ca in perioada asta sunt multi care fac sacrificii enorme sa cumpere astfel de accesorii pentru a "insela" pe altii cu privire la averea lor.
eu categorisesc statutul social al unei persoana dupa lucrurile care isi cresc averea in timp.

+Quote Post
fortelady
post Aug 6 2007, 11:14 AM
Post #35

Musafir

off topic (de la mine..)
nu-i foarte normal nici in bucuresti un venit de 1000 eur. sunt destui care castiga atat, dar nu toata lumea... in nici un caz. nu mai credeti toate povestile citite pe net (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
leo, sunt perfect de acord cu tine in ceea ce priveste "nu se uita ca are 140 000 pe bord" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) multe din domnisoarele pe care le stiu ca se uita dupa masini, nu prea au idei d'astea, important e ca masina sa arate bine si soferu sa aiba (eventual) ocherlari de soare de firma (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 6 2007, 11:20 AM
Post #36

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Adicatelea daca eu nu cistig 1.000 de euro pe luna si nu ma uit dupa masini, nu-s normala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
leo
post Aug 6 2007, 11:26 AM
Post #37

Dependent

QUOTE(fortelady @ Aug 6 2007, 12:14 PM) *
off topic (de la mine..)
nu-i foarte normal nici in bucuresti un venit de 1000 eur. sunt destui care castiga atat, dar nu toata lumea... in nici un caz. nu mai credeti toate povestile citite pe net (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
leo, sunt perfect de acord cu tine in ceea ce priveste "nu se uita ca are 140 000 pe bord" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) multe din domnisoarele pe care le stiu ca se uita dupa masini, nu prea au idei d'astea, important e ca masina sa arate bine si soferu sa aiba (eventual) ocherlari de soare de firma (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

crede-ma ca in bucuresti daca nu castigi cel putin 25 mil de lei degeaba stai acolo. cand eram in armata, acolo gasisem fara sa caut mult 15000000 fara sa am nevoie de facultate. daca mai ai si putin noroc si ceva in cap ajungi bine. ai milioane de oportunitati pe care in provincie (exceptand timisoara) nu le ai.

revenind la masini mi se pare cea mai proasta strategie sa agati cu masina. din cate am observat numai aici pe forum, aceasta nu determina decat interes. nu aduce aport real la relatie si nu face pe nimei sa te iubeasca. mai tarziu ea iti va distruge relatia, daca nu de la inceput.

QUOTE(Maàt @ Aug 6 2007, 12:20 PM) *
Adicatelea daca eu nu cistig 1.000 de euro pe luna si nu ma uit dupa masini, nu-s normala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nu a zis nimeni asta. sincer sa fiu nici nu ma doare ca prietena are sau nu masina de exemplu. conteaza ce am eu, pentru ca sunt stapan doar pe lucrurile mele, iar la prima cearta din masina mea nu ma da nimeni jos.

+Quote Post
Diana.
post Aug 6 2007, 12:56 PM
Post #38

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sa inteleg ca in Bucuresti si un maturator cistiga 1.000 de euro. Bre, nu vreti sa revenim putin cu picioarele pe pamint?

Sa te dea jos din masina? Mai, ce fel de prietene iti alegi?

+Quote Post
angeldust
post Aug 6 2007, 06:45 PM
Post #39

Musafir

Eu am zis odata ca mor de ras cand aflasem ca un tip si-a luat un bmw super tare, foarte scump...in rate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie una mi se pare o tampenie extraordinara. Iti iei o masina de lux cand ti-o permiti cu banii jos, nu asa de fandoseala si apoi faci foamea sa platesti ratele la ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar, cum spunea cineva, sa ajungi bogat e greu -in schimb sa dai impresia ca esti bogat e floare la ureche (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Hai sa va spun cum judec eu faza cu masina. So, masina ca si telefonul, hainele, ceasul si pantofii sunt accesorii din punctul meu de vedere. La fel cum nu m-as afisa cu un tip caruia nu ii pasa in ce se imbraca si isi ia haine de kil, la fel nu as avea o parere prea buna despre un tip care se plimba cu un trabant sau dacia din 1900 toamna si mai e si mandru de chestia asta.
In concluzie : decat o dacie careia ii huruie motorul ca la avion, mai bine sa mearga pe jos...si decat niste tzoale jerpelite...mai bine dezbracat ca poate asa are mai multe sanse sa ma convinga (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
fortelady
post Aug 6 2007, 06:55 PM
Post #40

Musafir

angel, pe principiul tau, nu am mai face credite. ca sa luam cu banii jos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu am masina in leasing. si nu, nu fac foamea ca sa platesc ratele la ea.

+Quote Post

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 01:29 AM