![]() |
![]() ![]() |
![]() |
alina_daniela |
![]()
|
Musafir ![]() |
As avea si eu o intrebare: unde as putea sa invat sa patinez? Asta a fost visul meu dintotdeauna, dar am probleme cu spatele si ai mei nu m-au lasat. Acum, la 19 ani, imi dau seama k e mult prea tarziu, dar as vrea sa invat, macar pentru sufletul meu. Stiti cumva vreun patinoar unde sa pot exersa in voie sau dak se organizeaza un fel de cursuri, ceva, pentru incepatori (si care nu vor cariera din asta) ? Multumesc mult!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu cred ca in iunie vei gasi vreun patinoar in toata tara asta coplesita de caldura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Intretinerea unui patinoar costa mult chiar in conditii climatice propice, daramite pe canicula, iar edilii tarii nu-s in stare sa puna la punct nici macar sanatatea, invatamintul, transporturile... nu cred ca dau doi bani pe un patinoar in extrasezon. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Are dreptate Maat, insa cu rolele tot poti incerca sa inveti, si sunt cam aceleasi miscari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (poate e chiar mai simplu pe role) si sunt mult mai potrivite pentru sezonul asta. In plus, nu cred ca e nevoie de cursuri speciale ca sa inveti.. poti prinde miscarile de baza si in 10 minute. Si cu ce inveti acum, la iarna te vei lansa pe gheata
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:32 PM |
|