![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
temperaturile extreme poate se ascund pt ca la fel ca atunci cand sunt sub 40 de grade lumea ar trebui sa stea acasa, ar trebui sa se declare calamitate naturala si sa fie TOTUL inchis ceea ce probabil nu se doreste.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-a zis mama ca la tv-ul german au zis ca la Bucuresti sunt 45°C. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
e groaznic azi mergeam pe strada si vantul cand batea era CALD (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) pana vara asta nu am simtit iti doreai efectiv sa nu bata vantul, nu ca alte veri cand tanjeai dupa o adiere
mai intram in magazin si stateam ca nebuna pt ca avea aer conditionat, chiar i am zis unei vanzatoare imi vine sa nu mai plec din magazin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
E ingrozitor. Nu stiu cum rezistati voi, dar eu de cand ma stiu nu am suportat caldura. Astazi mi-a fost rau fizic de la caldura, ma tot ia cu lesin. Nu stiu cum rezista cei care de voie de nevoie trebuie sa se plimbe prin oras sau mai rau...lucreaza in aer liber, in constructii sau mai stiu eu ce. E criminal, daca mai dureaza cateva zile caldura asta eu nu ma vad bine. Nu mai pot sa mananc si sa dorm nici atat.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
am aer conditionat la birou si in masina. deci in timpul saptamanii e ok. seara beau bere rece, fac un dus caldut... si DORM (m-am vindecat de insomnii de cand a dat canicula asta, e drept ca e un fel de somn-lesin.)
legislatia e destul de clara cu lucratu' in conditiile astea- trebuie asigurate camere racoroase, program scurt de lucru, apa mineralizata . si in nici un caz lucru pe afara. angel, pune vase cu apa in camere, cearsafuri ude in geam si eventual din loc in loc boluri cu ulei mentolat, mentolul creaza senzatia de racoare. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
angel, micul meu secret: imi ud un prosop mare, il storc bine si apoi ma invelesc cu el! E rece si adorm imediat!
In cursul zilei ce-i drept....am aer conditionat in masina si cam acolo imi petrec intreaga zi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Forte am pus aseara prin camera oale cu apa in care am pus ulei mentolat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca la nebuni. Si am mai pus si ventilatorul pe ele sa se imprastie mirosul. A fost bine vreo 10 minute dupa care tzeapa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Geoo eu nu ma risc sa fac asa ceva, sa dorm cu prosopul ud pe mine, ca mai fac naiba vreo pneumonie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Geoo eu nu ma risc sa fac asa ceva, sa dorm cu prosopul ud pe mine, ca mai fac naiba vreo pneumonie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) eu am descoperit vrajeala anul trecut cam pe la aceeasi data! Functioneaza bine..mai ales daca-mi infasor picioarele in prosop......dar recunosc ca m-am invelit de multe ori si complet.....pana acum am scapat de neplaceri, Doamne fereste.... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
acum m-ati speriat.
vin si eu in tara in august, dupa 5 ani. sper sa nu fie chiar asa tragic. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu maieul il ud apoi stors bine ma racoreste dar in juma de ora s a uscat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
cu apa de la frigider am lasat o moale era sa ma racesc ieri asa ca acum o beau doar putin racita nu cu gheta prin ea ca ieri eu ma mir cum rezista oamenii din tarile calde ca noi la peste 40 grade suntem varza (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:11 AM |
|