![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai nu avem serverele la birou, bre, sa dau io cu chicioru`n ele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acolo unde sint nu e problema si chiar daca ar fi, nu sint datacentere de romanika, cu un sigur furnizor de net si electricitate de la cez plus cel mult un generator ca o risnita ruseasca de cafea; nu sint datacentere unde intra tone de praf si orice gheorghe cu papucii cu care a calcat intr-un cc pe strada. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
bre, frun file server ceva. noi avem - doo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si router, switchuri, etc. am rugat colegii sa opreasca tot ce inseamba echipament electronic... raman doar frigiderele, aparatul de apa si alarmele. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La noi frigideru`, calculatoarele, faxu` si aeru conditionat. Oricum la citi sintem acuma - no big deal, in afara de creiere, nu are ce sa se incinga.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
no problem. creierii inchinsi se racoresc cu bere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
revenind serioasa, animalutele voastre cum rezista la canicula? Motanul meu si-a facut vizuina in spatele canapelei. se amageste si el... caldura e la fel demare ca in toata casa, dar macar e intuneric. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
in muntii Buzaului au luat foc brazii din cauza ca erau uscati (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
in Harghita arde padurea de 48 de ore pt ca nu au elicoptere la mare au aparut vaduva neagra au fost muscati 3 oameni de acest paianjan tot de la caldura s au inmultit si astia |
|
|
![]()
|
|
Eu traiesc cu impresia ca vaduva neagra a fost adusa cu intentie; nu e o specie de arahnide care sa fi zburdat pe la noi si nici pasare migratoare nu e ( ca alea de au adus gripa aviara)...
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si mie mi se pare ciudat, la pro tv am vazut zice ca se asteapta la invazie
mie mi se pare ca cineva ar vrea ca lumea sa mearga dincolo la mare nu aici pt ca s a mai spus ca oamenii sa fie atenti cand merg la plaja pt ca ar putea sa fie muscati de acest paianjan |
|
|
![]()
|
|
Pai daca au fost aduse, clima s-a modificat si e identica celei din habitatul natural al paianjenului si nu isi bate nimeni capul sa o stirpeasca, e normal sa se inmulteasca de numa-numa.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai. nu mai credeti in telenovele!
din cauza caldurii insectele au comportament aberant. la mine PLOUA cu carbusi din aia mici (gandacei de primavara). si stau la etajul 8! |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
pe mine m a luat paranoia de la caldura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:44 AM |
|