![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu sint sanatosi. Daca nici isteria din presa nu i-a potolit, li se spune sa stea cuminti in casa, ei nu! pe strazi, talica, lasa, ce daca e cald?!
Iar sa iti scoti copilul la plimbare la peste 40 de grade nu mai e inconstienta, e prostie crasa. Eu beau apa de la robinet pe care o pun la frigider. Nu-mi place apa minerala decit in sprit, iar acum e prea cald. Ce sa spun, daca nu e minerala, tusesc! |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
acum pot vinde si astia apa minerala scumpa care e de 4 ori mai mult decat cea care se bea de obicei, de aia nu se gaseste decat cea scumpa pe piata, asta daca nu fac iarasi cei de la stiri minciuni
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine a plouat acu seara! Haleluia! He he he.
In sfarsit pot sa respir (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am ajuns sa ma bucur de fiecare strop de ploaie ca si cand ar ploua cu aur (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Si aici a plouat aseara pe la 10-11 (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) , dar n-a tinut mult. Oricum, zilele ce urmeaza va fi mai racoare...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:24 AM |
|