IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  « < 5 6 7  
Reply to this topicStart new topic
> Tara se topeste!
Diana.
post Jul 24 2007, 09:32 PM
Post #61

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu sint sanatosi. Daca nici isteria din presa nu i-a potolit, li se spune sa stea cuminti in casa, ei nu! pe strazi, talica, lasa, ce daca e cald?!
Iar sa iti scoti copilul la plimbare la peste 40 de grade nu mai e inconstienta, e prostie crasa.
Eu beau apa de la robinet pe care o pun la frigider. Nu-mi place apa minerala decit in sprit, iar acum e prea cald. Ce sa spun, daca nu e minerala, tusesc!
Go to the top of the page

+Quote Post
divi2007
post Jul 24 2007, 09:52 PM
Post #62

Musafir

acum pot vinde si astia apa minerala scumpa care e de 4 ori mai mult decat cea care se bea de obicei, de aia nu se gaseste decat cea scumpa pe piata, asta daca nu fac iarasi cei de la stiri minciuni

+Quote Post
angeldust
post Jul 25 2007, 12:43 AM
Post #63

Musafir

La mine a plouat acu seara! Haleluia! He he he.
In sfarsit pot sa respir (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am ajuns sa ma bucur de fiecare strop de ploaie ca si cand ar ploua cu aur (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post Jul 25 2007, 08:59 AM
Post #64

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Si aici a plouat aseara pe la 10-11 (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) , dar n-a tinut mult. Oricum, zilele ce urmeaza va fi mai racoare...

+Quote Post

7 Pages V  « < 5 6 7
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 12:24 AM