![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
asa.. eu cu perfectionismul
"Citit 48 de cate ori" asta apare la topice. :) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
E ora 3:09 PM si in topicuri apare: postat astazi la 3:09 AM
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Se rezolva repede. :)
Bravo, mititiko! Sprit de observatie, nu gluma! :) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
a semnalat si Carmelia, am primit si eu pe mail
http://www.elady.ro/forum/index.php?topic=...msg2406#msg2406 The reporter has made the following comment: De ce nu pot raspunde la topicul acesta? se pare ca in anumite conditii chiar daca userul este logat nu se poate raspunde... e vreo eroare de programare? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, este vorba ca se posteaza o sigura fotografie pe zi, dupa care topicul se inchide. Scrie si in topicul respectiv.
Nu se poate raspunda la un topic inchis, normal. De aceea se numeste "Poza zilei" si nu "pozele zilei". |
|
|
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() Group: Membru Posts: 37 Joined: 14-December 05 From: Braila / Bucuresti / Luna Member No.: 97 ![]() |
Am si eu o intrebare:
Ce reprezinta butoanele "pro" si "contra" din dreptul nickname-urilor? [edit]Ah, mda... am citit in topicul de alaturi si mi-am dat seama... e ceva spiritual, are legatura cu karma :P Ar trebui sa mai zabovesc o vreme pe forum ca sa-mi dau seama cum sta treaba. :) |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
La Stirea zilei , de fapt sub stirea zilei scrie " CE NOU? " ???, adica ce mai e nou, asa trebuie sa scrie sau vad eu aiurea?
|
|
|
![]()
|
|
Schimat cu intrebarile de baza la care trebuie sa raspunda orice stire, ca se potriveste mai bine decit "ce e nou"... sau ce-oi fi pus eu acolo ??? in miez de noapte.
Multam fain, tits ! :) |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Hai ca esti chiar simpatica
Na :pupaceala: |
|
|
![]()
|
|
Ma straduiesc, ma straduiesc... acu` nu stiu cit iese, da` fac tot ce pot...
:pupaceala: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 03:38 PM |
|