![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 23 Joined: 9-December 05 Member No.: 55 ![]() |
eu promesc de multe ori raspunsul asa cand incerc sa ma "leg" la forum:
"Forbidden You don't have permission to access /forum/index.php on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. " |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi s-a intimplat si mie o data la inceput, dar de-atunci nu s-a mai repetat.
Daca dai refresh la pagina sau Ctrl simultan cu F5, isi revine imediat. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu o patesc; da dau refresh si merge....
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
:-X :D ma amuza discutia de aici caci si eu ma lovesc de multe chestii minore care nu le gasesc. :P
bina ca nu sufar de una singura :hainoroc: o sa ne obisnuim dar ne va lua timp :) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Eu sufar ca vad ultimele postari pe pagina 1... in loc de ultima cum ii normal. Asta se intampla numai cand esti loginat si in browsere ca Opera, Mozilla, IE.
Ma rezolva si pe mine cineva? :-* |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai, Black, pe toate forumurile e normal sa se afiseze ultimele topicuri pe care s-a postat pe prima pagina si nu invers.
Unde ai vazut tu ca cele mai vechi raspunsuri sint afisate primele?! :-X |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Uite chiar aici Diana. :)
Postul tau imi apare pe prima pagina [1] si nu la sfarsit unde este normal [2]. (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/foto1.jpg) Uite, aici sunt in Mozilla, ne-loginata. Mesajul tau Diana apare ultimul, pe pagina [2] cum este normal. O mica-mare diferenta zic eu, nu? :fluierat: (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/foto2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Hm... adica sa inteleg ca la tine ultimul mesaj de pe un topic apare primul? :hainoroc:
E ciudat, pentru ca si eu folosesc mozilla si apare ultimul, pe pagina 2, cum e normal... cu IE e la fel... e ciudat ce spui tu... In concluzie de la mine se vede ok cu - IE - maxthon - mozilla Cred ca esti singura careia i se intimpla... :magandesc: Nu am mai vazut asa ceva... :-X De la alta statie ai incercat? Later Edit: ma tot uit si ma toot minuneeez... :o |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate eu nu inteleg exact care este problema- nu s-ar mira nimeni :), insa aceasta optiune de a vedea cel mai recent post primul intr-un topic se alege din Modify Profile/Look and Layout Preferences si alegi : Show most recent posts at the top. Daca nu este selectat, Default apare ultimul...
S-ar putea ca in diverse browsere efectul sa fie inversat...dar orisicum ar trebui sa functioneze. |
|
|
![]()
|
|
;D
De-acolo e, am verificat la spartul tirgului, ca nu am avut timp sa ma mai uit la toate permisiunile si setarile. Black, noroc cu Bulinuta ( multam fain, :floricele: ) ca ne-a luminat! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 03:48 PM |
|