![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si mie mi-ar fi placut, insa e vorba de alt script si nu se poate muta automat.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 154 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 86 ![]() |
Inca o intrebare:
Se intampla uneori sa nu apuc sa ma loghez (doar citesc in graba, si nu scriu nimic). De ce unele forumuri nu pot fi citite si de catre "guesti"? Iar altele, da? Exemplu: gastronomie-"ce mai mancam astazi?"..cand nu sunt logata apare "protected forum"..... mi se pare ciudat, adica un un simplu guest nu poate avea acces la unele retete culinare? Care este explicatia? Ca restul subiectelor nu prezinta asemenea modificari in functie de faptul daca esti logat sau nu. Merci anticipat pt lamuriri |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hotararea ca anumite subforumuri sa fie accesibile dupa login s-a luat dupa ce anumiti useri au copiat pur si simplu retele si le-au postat/publicat la alte adrese internet fara sa specifice sursa. ba mai mult si-au asumat proprietatea asupra lor. retetele respective erau specifice (inventate de cele care le postasera prima data/modificate substantial ). din aceasta cauza, pentru a proteja utilizatorii, administratia forumului a hotarat accesul in anumite subforumuri doar dupa login.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
fetelor nu stiu daca pot sa ma bag...dar alina_p? ca mie mi se pare clar ca face reclama....
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
alina_p a fost avertizata deja.
multumim pokemon pentru notificare! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
la mine persista problema. de fiecare data trebuie sa ma loghez. am instalat iar win, dar vad ca la fel.. asta e. :|
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Megule, nu am nici cea mai vaga idee, pe mine nu ma delogheaza. Mi s-a intimplat doar o singura data dupa ce s-a facut upogradeul si atat.
In ceea ce o priveste pe alina_p, i-am deschis un topic : http://www.elady.ro/forums/index.php?showtopic=2116 Chiar ca a fost productiva! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 10 mesaje cu continut identic nu-s de ici, de colo... De aceea va invit la "licitatie". Cine da mai mult? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Bella |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Eu doar azi am "pasit" pe site si as dori sa va intreb, deoarece nu stiu, cum pot atasa o poza? va rog...
Multumesc |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bella, uita-te la raspunsul Dianei (al doilea post de la topicul acesta), scrie exact ce trebuie sa faci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Bella |
![]()
|
Musafir ![]() |
A...chiar, nu prea am fost atenta. Mutumesc Kalua!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:31 PM |
|