![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
am schimbat si eu bebelul din poza...dar aici nu il pot vedea,decat in my controls imi arata poza schimbata....
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu vad o tipa cu un top negru pe ea la avatarul tau. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
da...acum vad si eu tipa aceea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) care ma reprezinta...
cred ca aveam o problema atunci.... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Roxi, draga mea, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) interdictia si-a luat-o fix pentru ca s-a apucat sa isi stearga mesajele si a trebuit sa stam in urma lui sa facem curatenie. Oricum, tu nu poti fi responsabila pentru actiunile nimanui. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, draga mea, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) interdictia si-a luat-o fix pentru ca s-a apucat sa isi stearga mesajele si a trebuit sa stam in urma lui sa facem curatenie. Oricum, tu nu poti fi responsabila pentru actiunile nimanui. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Scuze...Diana, eu i-am zis ca trebuie sa si le stearga, crezand ca fac un bine. Am presupus ca dispar posturile de acolo pur si simplu...dar dupa ce i-ai dat tu ban, am vazut ca nu-i asa. Cred ca a apucat sa-si stearga si contul inainte. In fine, totul e bine cand se termina cu bine. Forumul asta a devenit parte din viata mea, mai ales ca fetele au fost un sprijin imens pentru mine in lupta cu kilogramele (va multumesc implicit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ) si nu accept ca nici 'fratele meu de suflet' sa-si bata joc. El luase forumul ca pe o gluma. Gata subiect inchis! |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor eu am " apucat" sa citesc blogul lui @doi si credeti-ma are informatii foarte pretioase pentru ceea ce facem noi aici.Cuprinde intrebarile si raspunsurile traduse de pe site-ul oficial cu precizari care nu le gasiti in carti .Oare chiar nu v-ati fi bucurat sa aveti gata traduse intrebarile puse de montignace din toata lumea?Sa vedeti ce probleme mai ridica si altii...si niste raspunsuri exacte.
Kalua ,te apreciez si te admir de cand am intrat pe acest forum dar crede-ma nu te inteleg.Pentru mine pare o dovada de egoism.Cel putin puteai sta de vorba cu @doi sa gasiti o solutie sa putem beneficia de aceste informatii.Regulile sunt reguli dar mai exista si exceptii de la regula.Crezi ca fata asta a tradus si editat atat doar sa le aiba ea acolo undeva? Ai spus,Kalua ca fetele pot primi raspunsuri aici.Da, e adevarat eu recunosc ca datorita tie este cel mai bine informat grup de discutii pe aceasta tema.Dar chiar ai raspunsuri la toate?Sau sunt mai exacte decat a lui Monti?Singura ai spus ca ai adresat si tu intrebari.Fiind moderatoare poate trebuia sa fie ideea ta cu centralizarea acestor date.Doar cunosti limbi straine ,nu? Revin si mai spun odata ai ajutat multa lume sper sa nu fi fost prea dura ,te iubesc multe fete aici ,nu le dezamagi. Si fetelor ca tot ati pomenit de tabelul indicilor glicemici, pe blogul lui @doi este tradus si acest tabel de pe site-ul oficial.Ca eu nu am vazut nicaieri o varianta completa si exacta tradusa a acestui tabel.Dar se pare ca nu are nimeni nevoie.Toti stim engleza si franceza.Si daca nu, avem dictionare ,nu? |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Regulile sunt reguli dar mai exista si exceptii de la regula. salut crisstinuta! te rog in numele echipei de moderare sa ne arati exemplele care sunt "exceptii de la regula" - nu de alta, dar sa corectam. Nu sunt permise referinte catre site-uri romanesti de profil/ profil apropiat ... in general, nu catre site-uri romanesti. Evident, ziarele (ca sursa de informare) sunt excluse. multumesc mult pentru faptul ca ai semnalat si alte "exceptii de la regula" |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Draga crisstinuta, mi se pare ca ai cam sarit calul cu ironiile tale.
Astept acum verdictul celorlalti moderatori si mai ales al administratiei pentru link. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Probabil ai fost prea infocata cand ai postat si cand ai intrebat daca am raspunsuri la toate intrebarile montignace sau mai exacte decat ale lui MM. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pentru ca, logic, tot ce stiu stiu din cartile sale sau de pe site-ul oficial. In fine, sa vedem acum ce se hotaraste. |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu am vrut sa supar pe nimeni ,nu am acuzat ca ati fi facut exceptie pentru altii ci am vrut sa spun ca daca e spre binele tuturor se poate gasi o solutie...
( daca urmariti emisiunea Megastar si acolo s-au schimbat regulile emisiunii chiar daca erau reguli),acum sper sa nu interpretati ce am vrut sa zic. Dar se poate sa fie doar parerea mea .Si nici nu vreau sa ma iau la hartza cu nimeni.Dar in mod cert erau numai lucruri bune pe acel blog.Pacat,fetelor.Eu oricum l-am citit.Numai bine. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(...)Ai spus,Kalua ca fetele pot primi raspunsuri aici.Da, e adevarat eu recunosc ca datorita tie este cel mai bine informat grup de discutii pe aceasta tema.Dar chiar ai raspunsuri la toate?Sau sunt mai exacte decat a lui Monti?Singura ai spus ca ai adresat si tu intrebari.Fiind moderatoare poate trebuia sa fie ideea ta cu centralizarea acestor date.Doar cunosti limbi straine ,nu?(...) daca urmariti emisiunea Megastar si acolo s-au schimbat regulile emisiunii chiar daca erau reguli),acum sper sa nu interpretati ce am vrut sa zic. Dar in mod cert erau numai lucruri bune pe acel blog.Pacat,fetelor.Eu oricum l-am citit.Numai bine. - citez din regulament: Moderatorii sint numiti pentru pasiunea sau cunostintele pe care le au in domeniul pe care il supravegheaza. Moderatorii nu sint vinatorii de greseli si nici dusmanii dumneavoastra personali. Moderatorul este persoana care asigura bunul mers al discutiilor, intervenind doar in cazuri speciale (incalcarea regulamentului). Moderatorul nu are obligatia sa dea detalii asupra actiunilor sale (cu atit mai mult cu cit scopul acestora este mai mult decit clar) - Moderatorii nu sunt angajatii elady sau ai utilizatorilor formului si nu au obligatia de a face munca de cercetare si traducere; daca vin si ajuta cu informatii, ar trebui sa fie apreciati pentru acest lucru, nu acest lucru sa fie considerat o obligatie implicita. La urma-urmei, cine este interesat de ceva anume mai cauta si singur. - Ne scuzi, insa emisiunea de mai sus nu e una la care sa ne raportam; nu sintem o emisiune. Apropos, regulamentul a fost schimbat pentru ca a cerut un spectator acest lucru?! Normal ca nu, cei care o fac hotarasc. Motivul e usor de ghicit. - Linkurile nu sunt permise pentru ca sint o forma de promovare a unei pagini web. Majoritatea celor care detin pagini web stie asta foarte bine. Pentru eLady.ro se plateste pentru linkuri de promovare in alte siteuri, nu le punem in semnaturi (doi, nu e un atac la persona ta, te rog sa imi acorzi putin credit, asa cum am facut si noi). - La fel sta treaba si cu continutul duplicat; de aceea exista legea copyrightului. Daca doi s-a simtit nedreptatita, o putea contacta pe kalua sau pe mine fara nici un fel de problema; cum nu a facut acest lucru din cite stiu eu, pe mine nu m-a contactat, nu vad care este implicarea ta in aceasta situatie. - Daca sint lucruri bune, motoarele de cautare le vor gasi si blogul isi va indeplini menirea. Majoritatea membrelor elady s-a inscris pe forum in urma folosirii motoarelor de cautare. Pentru alte nelamuriri/comentarii si a evita "imbicsirea" topicului cu discutii care nu isi au rostul aici, rog folosirea pm-ului pentru a contacta moderatorii/supermoderatorii sau adminii. Multumesc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:33 PM |
|