![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Eu de la servici nu pot intra pe forum. Imi apare intr-una ca forumul este offline. Asta am observat ieri si azi, cum ajung acasa...merge. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce furnizor de internet ai la servici?
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am facut ce-a spus Di si tot face probleme. Probabil ca trebuie sa dau un restart.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Joile furnizorul tau isi face cam rar refresh la dns-uri, tu te conectezi inca la serverul vechi unde a ramas forumul offline ca sa nu se poata posta si sa se piarda mesaje. Roxi, nu am idee de ce e asa. Adica am o banuiala dar nu sint sigura.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
la mine merge mai bine de cand s a aschimbat (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Forte nu stiu providerul de net, dar ma interesez.
Maat, deci nu imi ramane decat sa astept refresh-ul! Multumesc |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
e in regula Jolie, eu intrebasem pentru Maat, dar vad ca a descoperit ea inainte.
Sa speram ca vor actualiza DNS-urile si ei in curand. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
A, io am romtelecom. refresururile se fac foarte repede la ei si rds-ul le face tot in limite rezonabile.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu ma refeream prin "ei" la providerii lui Jolie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
dau si io raportu': merge mai bine!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 03:01 PM |
|