![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Cer si eu ajutor. Nu stiu daca am apasat eu ceva aiurea, dar cand intru pe un topic, in loc sa-mi apara normal toate posturile una dupa alta, text intreg, imi apare doar primul post din topic urmat de o lunga lista de previewuri la urmatoarele posturi. Este infernal de greu sa citesc in sistemul asta."
Aceeasi problema am si eu de ieri,am sters cache si cookies cum ati scris voi dar altceva nu stiu ce sa fac pentru ca continua problema (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Va rog putin ajutor daca se poate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce browser folosesti?
sterge si "temporary files" |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Firefox...am incercat tot dar persista problema (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ctrl+ f5?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
La fel, plus ca daca vreau sa vad ultimul post imi da eroare si trebuie sa intru pe lo-fi version ca sa vad (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
hm. nush ce sa zic. Maat, esti prin zona?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Inchizi toate browserele, apoi deschizi una pagina noua, mergi: tools: clear private data, bifezi tot mai putin "saved passwords" si se rezolva.
E de la browser, nu de la forum. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multam fain de ajutor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am ametit cam tot ce ati spus voi si acum vad ca merge bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 2-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,971 ![]() |
Nu stiu ce link ati pus la topicul despre avocado (Avocado), dar ma duce pe o pagina goala(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
e suficient sa dai clic pe butonul "search" si sa scrii "avocado" in fereastra care iti apare ca sa ajungi intr-o pagina cu rezultatele cautarii.
daca dai clic pe "more search options" si bifezi "show results as posts" o sa ai o surpriza placuta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:08 AM |
|