![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Foloseste functia de search, jolie si o sa il gasesti.
(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Iar am o problema, nu stiu daca e de la calculatorul meu care e din ce in ce mai varza sau am setat eu ceva aiurea dar nu reusesc sa mai raman logata. Dupa ce inchid fereastra si redeschid forumul, trebuie sa ma loghez din nou. Aveti idee de ce se intampla asta?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Browserul sau conexiunea. Nu are legatura cu setarile forumului.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Ma gandeam eu... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mititiko, vezi ca browserul sa pastreze cookiurile; banuiesc ca broserul tau e setat sa stearga tot cind e inchis, de-aia te deloghezi.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu am dat search dupa avocado inainte sa deschid topicul, am uitat sa zic si vroiam mai multe retete decat sunt postate, dar kalua a inchis topicul (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) .Poate il redeschide si cine are retete sa puna acolo.
Am facut aseara salata nu-i rau o sa mai incerc. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ba am folosit-o da iti cauta dupa cuvantul avocado si intre toate link-urile gasesti doar cateva retete.Anyway nu ma mai agit ca se pare ca cineva vrea sa-mi dea in cap.
|
|
|
![]()
|
|
Cine, bre? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Maat, si cum verific daca imi pastreaza browserul cookiurile?
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Stiu, sunt nula intr-ale computerelor! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 12:50 AM |
|