![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici o problema. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
Maat, si eu m-am speriat din aceeasi cauza. Voiam sa-ti trimit PM sa-ti spun ca inca lucrez la articolul despre Grecia. Ca nu am uitat, dar ca nu am foarte mult timp la dispozitie si il tot modific ca sa-mi placa cum suna.
Din pacate nu mi-am salvat adresa ta de e-mail (ca sa am unde sa ti-l trimit dupa ce este gata). Trimite-mi tu, daca poti, un e-mail ca sa am adresa ta. Am acelasi nick si la e-mail. Atat pe Yahoo cat si pe Gmail. Mersi. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Adresa mea e in fiecare semnatura... (IMG:http://www.elady.ro/photos/articole/contactadresamail288.JPG) .
Din pacate vin in continuare useri pusi pe prostii si va trebui sa mai tinem o perioada (sper scurta!) pm-ul dezactivat. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
In plus, pentru orice problema tehnica puteti scrie aici.
sau deschide un topic in care sa anuntati problemele pe care le observati pe SITE |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu am edit si daca mai vreau sa scriu ceva in completare imi apare cu citat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
help me |
|
|
![]()
|
|
Editul dispare la citeva ore dupa ce ai postat mesajul respectiv. Daca nu ai edit si vrei sa scrii ceva si apesi citeaza o sa iti dea cu citat. Posteaza te rog unde vrei si apoi revino aici cu link catre postul respectiv ca sa imi pot da seama despre ce este vorba.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Editul dispare la citeva ore dupa ce ai postat mesajul respectiv. Daca nu ai edit si vrei sa scrii ceva si apesi citeaza o sa iti dea cu citat. Posteaza te rog unde vrei si apoi revino aici cu link catre postul respectiv ca sa imi pot da seama despre ce este vorba. la topicul de acnee am scris uite cum apare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) fetelor aveti grija la cremele de fata nu va mai machiati fata in exces pt ca make up ul e una din cauze cel putin la mine iar cremele a 2 mie de la vichy a trebui sa se rafaca fata juma de an QUOTE(divi2007 @ Sep 15 2007, 05:03 PM) fetelor aveti grija la cremele de fata nu va mai machiati fata in exces pt ca make up ul e una din cauze cel putin la mine iar cremele a 2 mie de la vichy a trebui sa se rafaca fata juma de an am avut o perioada cand nu ma machiam deloc chiar ma obisnuisem asa QUOTE(divi2007 @ Sep 15 2007, 05:04 PM) iar m am incurcat in citate nu stiu de ce nu am edit help me |
|
|
![]()
|
|
Te rog sa imi dai link direct catre postul respectiv pentru ca sint foarte multe topicuri legate de acnee.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te rog sa imi dai link direct catre postul respectiv pentru ca sint foarte multe topicuri legate de acnee. http://www.elady.ro/forums/index.php?showt...781&st=4320 |
|
|
![]()
|
|
Ok, mi-ai dat link catre intreaga pagina, nu catre post. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu conteaza. Deci, tu spui ca nu iti poti edita postul imediat dupa postare. Verific cu un user de testare si revin,
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 06:41 AM |
|