![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
mi-a disparut butonul EDIT si am postat niste monstri de coduri HTML sau cum le-o zi, arata tare rau si nu stiu cum sa scooot :cry:
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Raspunsul pentru "disparitia" butonului edit este mai sus. Da-mi te rog link direct catre postul tau ca sa repar.
gasit, reparatk alege te rog bb code ca sa pui cu copy/paste si nu o sa mai apara asa. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Editul dispare la citeva ore dupa ce ai postat mesajul respectiv. Daca nu ai edit si vrei sa scrii ceva si apesi citeaza o sa iti dea cu citat. Posteaza te rog unde vrei si apoi revino aici cu link catre postul respectiv ca sa imi pot da seama despre ce este vorba. Multumesc, Diana pentru corectarea mesajului, insa la mine EDIT nu mai apare deloc, nici la 1 min dupa postare. Am vazut de indata ce am scris ce urat a aparut si am vrut sa modific, insa nu am putut si nu pot nici in ziua de azi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Electra, ia vezi, te rog, acum ai butonul de edit? 3 ore de la postare ar trebui sa ramina acolo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Daaa, a crescut la loc (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) merci mult |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu imi merge niciodata search-ul. Ma duce la board message. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Da-mi, te rog, cuvintul sau expresia pe care o cauti sa vad cum se comporta si la mine.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Maat, mie nu imi merge orice as baga.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Te rog inca o data sa imi dai cuvintul sau expresia pe care o cauti sa vad cum se comporta si la mine. Altfel nu pot face nimic.
|
|
|
![]()
|
|
Pai era un quiz si nu mai stiu exact numele. Dar nu e prima oara cand mi-a facut asa. La tine merge?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:47 PM |
|