![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai, da-o-n papuci, doar nu vorbesc chineza... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Care e cautarea pe care o faci si te intoarce la board message? Vezi ca la intoarcerea la board nessage scrie ceva mai jos: "One or all of your search keywords were below 4 characters or you searched for words which are not allowed, such as 'html', 'img', etc, please go back and increase the length of these search keywords or choose different keywords." sau : "Sorry, but we did not find any matches to display. Try again and broaden your search criteria. If you were searching for new posts since your last visit, it's possible that there are none to show." Da, la mine functioneaza. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
nu stiu daca ai e locul..dar am si eu o intrebare: de ce atunci cand dau click pe numle meu sau al altor useri nu-mi deschide profilul si-mi da eroare? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Probabil e de la browserul pe care il folosesti. Pe de alta parte este vorba si de permisiuni: pentru a vedea profilele membrilor, trebuie sa ai un rank mai mare (mai multe posturi: peste 151).
De ce esti totusi interesata de profile? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
poi am vrut sa intru in profilul meu...sa vad cum arata, ce modificari as putea sa-i mai fac...si nu am putut intra, apoi am incercat sa vaad daca doar la mine imi da eroare, si am incercat sa intru si la altii in profil si era la fel.
oricum mersic pt informatii. (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Bunaziua si bine v-am gasit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am intrat aici si imi place e o atmosfera placuta, relaxanta da pina mai cresc, va rog sa-mi explicati si mie cum sa trimit un PM... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) am incercat dar n-am reusit...
Si nici profilul altor membri nu pot sa vad.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) poate sint inca prea mica pentru asta...pls poate ma lamureste cineva! This post has been edited by fleurdelis: Oct 7 2007, 06:09 PM |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
pentru a impiedica spam-ul, noii utilizatori nu au mesagerie privata si nici dreptul de a vedea profilul altor useri. orice intrebare legata de forum o poti pune aici. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Multumesc...am vrut sa trimit un PM. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu se poate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.
The error returned was: Sorry, some required files are missing, if you intended to view a topic, it's possible that it's been moved or deleted. Please go back and try again. |
|
|
![]()
|
|
Raspunsul e in mesajul de eroare: topicul nu exista.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:38 PM |
|