![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce vrei sa spui cu "asta", girlish?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai daca topicul nu exista, mesajul va aparea in continuare.
|
|
|
![]()
|
|
Cred ca la toate topic-urile pe care le click-uiesc imi apare.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
curata memoria cache a browser-ului (e explicat in paginile anterioare cum se face), inchide toate ferestrele de browser si deschide-le din nou... functioneaza?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 7-July 07 From: Londra Member No.: 1,909 ![]() |
Buna,
Aceeasi problema cu cea de mai sus, am inteles ca este vorba de ranking insa nu mi se pare corect sa nu pot intra la mine in profil. Sa postam atunci desi e grele cu timpul asta (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Logged in as: Samantha ( Log Out ) My Controls · View New Posts · My Assistant · My Friends Board Message Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error returned was: Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Asa, si care e nelamurirea? Sint persoane care au mult mai multe posturi si nu pot vedea profilele, dumneata ai doua, doar la timp liber si al treilea e aici. Nu ai gasit nici un subiect de discutie interesant dintre cele citeva mii de topicuri in afara de vizionarea profilelor? Ce te astepti sa gasesti in profile?!
Sint chiar foarte curioasa ce e asa interesaant pe acolo... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
hmm.. que pasa? vreau sa dau si eu un reply si imi zice sa ma loghez.. desi imi zice.. Welcome Meg (deci deja sunt logata). ca sa nu mai spun ca atunci cand intro parola imi zice ca nu e buna si ca e eroare..
s-a suparat forumul pe mine? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) in plus.. ma termina.. n-am mai vazut asa, dar e posibil sa fi apasat eu aiurea pe undeva: vad doar primul mesaj si apoi jos in stanga o lista cu numele celor care au dat reply si cateva cuvinte din ce au raspuns ei. hm.. o sa dau si un print screen.. dar ma gandesc ca pe alt comp poate nu e asa. poate isi tine fiecare comp setarile.. daca nu, o sa trec la cercetat putin. in orice caz.. asta cu parola.. ma da pe spate. nush daca o sa trimita mesajul asta.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) anyway (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Meg, chestia cu primul mesaj si numele celor care au raspuns am patit-o si eu. Cred ca scrie in paginile astea ce trebuie sa faci, eu nu mai tin minte exact exact si nu vreau sa spun vreo prostie pe aici. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:03 PM |
|