![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu, nu, dar frige putin..glumesc (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stai linistita draga Di...cand oi avea tu un pic de timp...ca nu arde.
Iti multumim! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Roxi, ultima updatare nu mai permite revenirea la setarile precedente. Imi pare rau.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 26-March 07 Member No.: 1,398 ![]() |
off topic again...cand deschid un topiic, subiect imi apare doar primul post si restulul raspunsurilor apar in josul paginii, doar primele cuvinte..ce ar trebui sa fac sa mearga normal? oricum eu am vazut ca unele site-uri nu mi se incarca, in schimb cand incerc de la alt calculator nu e nici o problema..Maat, daca nu intelegi ce ti-am scris mai sus, trimit un print screen; eu citesc ce s-a scris pe lo-fi version (IMG:style_emoticons/default/wall.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
E tot de la browser`ul tau..citeste cateva pagini in urma, pana iti raspune Maat. Ne-am confruntat destul de multe cu problema asta.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Nu stiu cum am reusit sa iti raspund la alt topic.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Gata, aparut si raspunsul tau. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
cami777 |
![]()
|
Musafir ![]() |
as dori sa-mi anulez contul de pe acest site. este posibil? daca da, va multumesc anticipat
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Regulamentul forumului eLady.ro
36. Inregistrarea in cadrul acestui forum este benevola; nu aveti obligatia de a participa la discutii. Din acest motiv conturile nu se sterg. Este de ajuns sa nu fie accesate. Numai bine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:33 AM |
|