![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cu mare placere, h_2004.
@Electra: O sa fie si zimbareti. Totusi, dupa cum probabil stiti deja (Invi a mentionat pe undeva aceste lucruri) fiecare imagine postata ( si zimbaretii intra in aceasta categorie), fiecare zimbaret utilizat face trafic, iar cel mai costisitor lucru pe net este chiar traficul. :-X Traficul este ( o definitie "la botul calului" :-X ) schimbul care se face intre calculatorul fiecaruia dintre noi si serverul pe care este tinut eLady. De fiecare data cind se pune un zimbaret, acesta se "extrage" din server, unde este stocata informatia si se "trimite" catre pc-ul care vizioneaza pagina unde este zimbaretul. Din acest motiv am rugat sa nu se faca abuz de zimbareti ( nu ca sint eu zbanghie) pentru ca sint ei simpatici, insa abuzul folosirii lor este pagubos. Sper ca am fost destul de explicita. ??? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Ok, am inteles acum. Uite ca sa demonstrez nu mai pun zambitor la acest mesaj hihi.
Seara frumoasa, Diana! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Claudia-Electra, nu a zis nimeni sa nu se foloseasca deloc zimbareti, insa supralicitarea nu e ok, mai ales in cazuri de mesaj gen " :hainoroc: :o :-", fara cuvinte, ca de o propozitie nu poate fi vorba...
Deci genul de mesaje care nu spun ...nimic. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Scuze, chiar nu eram ironica, am glumit doar :-*. Ce spui tu makes perfect sense, si (fara sa dau nume) e drept ca unii utilizatori exagereaza...poate ar trebui atentionati pe privat.
|
|
|
![]()
|
|
S-au facut atentionari si pe si pe...
Uneori insa sint greu de priceput si lucrurile simple... :-X Timpul si bunavointa sint doi factori decisivi in rezolvarea tuturor "problemelor" de acest gen. :) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
m-am chinuit o multime pana m-am putut loga.. cica nu e buna parola :(
|
|
|
![]()
|
|
Meg, de-aia o sa avem un forum nou... ca scriptul acesta are niste "bubite".
Daca uiti parola ai totusi posibilitatea de "recuperare" parola. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
stiu de recover passs, numai ca am uitat mailul pe care m-am inregistrat.. :fluierat: ???
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
deniss85
e mailul pe care l-ai dat cumva in profil? :(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
nu.. ca atunci nu puteam sa intru in el ca imi dadea eroare.
ei da lasa, forte, ma descurc eu.. nu scapa nimeni asa usor de mine 8) :-* :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 03:02 PM |
|