![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Citeste announcementul si ai sa intelegi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
poi io-s venita din august 2007..ei..ma rog..nu conteaza...nu ma plang (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, dar imi halesti mie timpul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
cind ai venit tu se puteau vizualiza profilele de catre oricine. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
i get it (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
MAAT ,VEZI CA E CINEVA CARE ISI FACE RECLAMA GRATUITA LA NOI PE FORUM!!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Stiu, teo; o sa va rog frumos ca aici sa ramina topic NUMAI pentru probleme de functionalitate. Deja topicul asta e plin cu lucruri care nu au nimic de a face cu nefunctionalitatea scriptului forumului.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
|
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca vreau doar sa vizualizez rezultatele unui poll (vezi cum e cel despre kosovo) DUPA clic imi zice ca am votat.
eu nu am votat. pe orice alt forum poti vedea rezultatele unui poll fara sa ti se ia dreptul de vot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) e un bugg sau e politica elady? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Nu-mi dau seama care e problema. Nu pot sa spun decat atat: eu am vazut sondajul si am votat.
|
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
scenariu de test:
e un sondaj cu N optiuni + 1 "view results" NU am votat. Dau clic pe "view results" le vad. si imi zice ca "am votat deja in sondaj" ceea ce e fals. whatever, nu tin neaparat sa-mi exprim votul. era pur si simplu o curiozitate |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:21 PM |
|