IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

59 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Intrebari legate de functionalitatea scriptului forumului, Loc de postat pentru orice problema TEHNICA legata de forum
Diana.
post Jun 23 2008, 12:00 PM
Post #531

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cel mai sigur e de la setarile browserului - iti sterge cookieurile prea repede.

E de ip daca ti se intrerupe conectiunea la net (te da afara de pe net de tot) trebuie sa te reconectezi la internet si primesti automat un alt ip (in caz de conectiune cu ip dinamic).
In acest caz serverul inchide automat sesiunea deschisa cu ip ul precedent si e nevoie de relogare.
Go to the top of the page

+Quote Post
Altheea
post Jun 23 2008, 01:01 PM
Post #532

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Hmmm, nu cred ca e vorba de conectarea la net, mi se intampla numai pe elady (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si de cateva ori pe minut, sunt delogata imediat dupa logare, nu pica netul sigur asa des. Sa ma uit un pic prin el, cred ca iar mi l-a aranjat careva cu vreun virusel. E foarte nasol ca in weekend abia pot sa scriu cate ceva. Celelalte cookies stau bine mersi, nu se sterg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 23 2008, 01:04 PM
Post #533

Fondator eLady.ro

ce conectiune ai? rds? contrct pe persoana fizica? ti se intimpla sa nu ti se deschida DELOC elady pentru citeva minute (de la 5 la 15 minute) ?

+Quote Post
Altheea
post Jun 23 2008, 01:14 PM
Post #534

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

nu am o conexiune serioasa acolo, e ceva de cartier, local...o aiureala. Rds nu exista acolo iar click, singura varianta viabila n-o pot baga eu singura. Astept sa ma mut sa-mi pot face o conexiune serioasa. Elady mi-l deschide rapid, intru in forum, ma loghez, si la prima miscare pe care o fac... cum ar fi "view new posts" apar ca nu pot vedea ca nu sunt logata...mai incerc de 2-3 ori si in sfarsit intru. Ma duc intr-un topic si cand ma uit sus apar ca guest. Iar ma loghez, iar intru prin vreun topic, vreau sa scriu ceva si cand sa postez...imi apare ca n-am permission ca nu sunt logata. Toate astea in decurs de cateva minute. Stiu ca suna ciudat dar numai de acasa mi se intampla. Poate o fi vreun virus care imi afecteaza site-ul pe care intru cel mai mult? Ca de vreo 3 saptamani ma tot chinui...si e rau sa nu pot da si eu un semn mic, mai ales cand au fost meciurile va vedeam ce scriati dar doar ca guest (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 23 2008, 01:49 PM
Post #535

Fondator eLady.ro

Nu cred ca e virus, ia incearca sa reinstalezi browserul. Ce fel de browser folosesti? IE? Mozilla?

Retelele de cartier fac foarte multe probleme (blocari porturi, filtre temporare pe clase de IP pentru un consum mai scazut de trafic, etc) . S-ar putea sa fie si de acolo.

+Quote Post
Lucretia
post Jul 27 2008, 03:31 PM
Post #536

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 4,337

As avea o intrebare.. se mai intampla din cand in cand ca cineva sa ne mai schimbe ceea ce noi am scris intr-un anume mesaj? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Am observat ca la un mesaj de-al meu s-a schimbat ordinea unor linkuri postate ( erau linkurile unor poze ), iar la un alt mesaj a aparut un cuvand in plus (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) pe care am incercat de doua ori sa-l sterg, nu a vrut. Cand dadeam pe add replay aparea vechiul cuvant si nu cel pe care l-am scris eu dupa ce am corectat.. iar a 3 a oara am reusit dar dupa ce am adaugat si sters cateva cuvinte.

This post has been edited by Lucretia: Jul 27 2008, 03:33 PM

+Quote Post
Diana.
post Jul 27 2008, 03:41 PM
Post #537

Fondator eLady.ro

Mesajele editate de mine au fost ca pun corect video-urile si pozele. Altceva nu s-a schimbat. Ce eroare iti dadea? Raspunsul la"de ce nu puiteam edita" se gaseste intotdeauna in mesajul de eroare primit.

+Quote Post
Lucretia
post Jul 27 2008, 03:54 PM
Post #538

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 4,337

QUOTE(Maàt @ Jul 27 2008, 04:41 PM) *
Mesajele editate de mine au fost ca pun corect video-urile si pozele. Altceva nu s-a schimbat. Ce eroare iti dadea? Raspunsul la"de ce nu puiteam edita" se gaseste intotdeauna in mesajul de eroare primit.

Am inteles. Am scris un mesaj la un topic legat de Eva iar la un moment dat, in locul cuvantului "Eva" mi-a aparut cuvantul "net" Dar doar intr-un loc. Pentru ca am mai repetat numele si nu se repeta si acest " net " .

+Quote Post
Diana.
post Jul 27 2008, 06:30 PM
Post #539

Fondator eLady.ro

Clar. Ai scris in asa fel incit scriptul a vazut un cuvint filtrat.

+Quote Post
ToothFairy
post Aug 4 2008, 10:26 AM
Post #540

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Am tot incercat sa mai scriu pe la topicuri una-alta si imi tot da eroarea asta de vreo doua zile:
Board Message
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

The error returned was:
Authorization mismatch - please go back and try again. If you have been trying to access a function incorrectly, please use the proper method.

Post Data Saved!
The following post data has been saved. In some cases, using your browser's back button will empty out form fields which results in the loss of any typed and unsaved material. You may select all of the text area below and copy before hitting back.

Se poate remedia cumva ?
Va multumesc.

+Quote Post

59 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 03:56 AM