![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu,. Ai incercat o actiune nepermisa; de exemplu de postare intr-un topic inchis. Ia mai uita-te o data. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu de ieri seara primesc acelasi mesaj ca empty, intru normal pe forum, dau view new posts, imi apar, apoi daca incerc sa accesez vreun topic, indiferent de el imi apare board message. Ma dispera chiar, de ieri seara nu mai pot citi nimic. Si aici ca sa scriu am ajuns din aproape in aproape, topic, subtopic, prima pagina, ultima, iar replyurile voastre apar insirate unul sub altul ca asezarea folderelor in tree. O buba tot are. Any ideas? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
(IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/forum.jpg) (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/forum2.jpg) This post has been edited by walpurgik: Aug 5 2008, 02:19 PM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am schimbat browserul, pe explorer nu-mi face probleme, numai pe mozilla facea asa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
S-a mai vorbot de asta de multe ori: clear private data si restart la browser.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
angeldust, ai putea te rog frumos sa-mi stergi si mie linkul cu poza de aici:
http://www.elady.ro/forums/index.php?showt...mp;#entry185244 ? Merci. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
rezolvat!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Multumesc frumos:*
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am si eu o problema de care nu m-am mai lovit pana acum: dau refresh la prima pagina, index, si-mi arata, de exemplu, ca in "elady's bar and lounge" ultimul post este pus de bulina. Buooon, intru, si cand colo, e ultimul post pus de Altheea. Si mi s-a mai intamplat la cateva topicuri asa. Nu am idee de unde e problema, de acasa nu am patit asta, numai de la serviciu. Any clues?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pana ajungi tu acolo, scrie AAltheea? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cam asa ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Adica in index arata corect care-i ultimul post, dar in topic nu-mi afiseaza postul respectiv, ci afiseaza drept ultimul care-i vine lui pe chelie. N-am idee ce l-o apucat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 11:21 AM |
|