![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
La Altheea s-a rezolvat cind schimbat calculatorul. Ceea ce e mai mult decit clar ca e vorba de stari (ca sa nu spunem de citi nu au probleme). Maat, de pe doua calculatoare am avut aceeasi problema. Si dintr-o data, fara sa umble nimeni la setari. Am schimbat calculatorul dar si providerul si acum merge struna. Clar nu a fost problema de pe site, nici din calculatoare ci de la provider. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu ti-am zis ca e o mica buba, dar nu leata de forum. Imi pare bine ca ai revenit. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, se intampla lucruri ciudate in ultima vreme. Postez intr-un topic, ma uit peste 2-3 ore, pac, nu mai e post-ul meu. Daca imi sterge cineva postarile, va rog, anuntati-ma si pe mine, sa nu stau sa ma gandesc daca-s nebuna si doar am avut impresia ca am postat.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neaparitia posturilor e intotdeauna legata de conectunea la net. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
De ce nu imi vad mesajele exact dupa ce le postez ? De ce imi trebe "aprobare"? Mi se pare super enervant , adica nu ne credeti capabili de a posta noi si fara aprobari , ca pana apare mesajul e cel putin 10 min si nu intotdeauna am posibilitatea sa astept atat de mult.. o pierdere enorma de timp
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
S-a luat decizia asta pentru a proteja forumul de troli. Daca esti cuminte si inspiri incredere, in curand vei scapa de controlul adminilor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Apropo (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Si inca ceva...nu pot sa intru direct pe ultimul mesaj la topicuri...ma ''arunca'' si-mi cere parola. Nu-mi dau seama ce se intampla.
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Exista vreun boton de edit la postari? Sau mai bine zis, cand dispare botonu' de edit, dupa cat timp? De vreo 20 de posturi de nu mai buton de EDIT nici macar imediat dupa ce fac un topic sau dau vreun raspuns. Se rezolva cu Preview post dar as vrea EDIT Later pentru mici corecturi.... (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ia vezi acum, win.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Di, am si io o problema. De fiecare data cand dau "view new posts" imi apare asta. Si apare din prima. Nu dau de mai multe ori. Ai idee daca se poate rezolva' Sar'na (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sorry, the board administrator has enabled search flood control. Please wait at least 10 seconds before trying again. <H4> <H4> </H4></H4> |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:31 PM |
|