![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 3-January 08 Member No.: 2,926 ![]() |
Fetelor, vointa de fier. Trebuie doar sa vrei, nu exista nu pot sau nu am timp!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 3-August 08 From: Iasi Member No.: 4,399 ![]() |
Asa este .Dupa 30 de ani mai ales ! uffff
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Corny, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 10-September 08 Member No.: 4,686 ![]() |
o solutie destul de rapida si eficienta pt acasa e urcatul(si coboratul ;-)) treptelor (in fuga), o data sau de doua ori pe zi cate 5-10 minute (cine poate, chiar si mai mult).
eu fac de 5 ani atletism si asta e incalzirea care o fac de fiecare data...nu stiu daca e indicat pt toata lumea(poate arata si putin caraghios), dar "try and you will find out":-) |
|
|
alefssb |
![]()
|
Musafir ![]() |
fara sport nu te prea poti tine in forma si sa ai un curp sanatos si frumos
ce poti sa faci e sa te menti in timpul tau ff incarcat in primul rand ai grija ce mananci: adik nimica gras; bn ar fi sa nu mananci nimica de la animal; chestia asta se numeste vegan in engleza si este ff eficient (atentie nu e dieta; e doar o forma de viata mai sanatoasa) daca stai la bloc urca pe scari; gaseste sa iti indeplinesti toate activitatile mergand pe jos. Seara nu se mananca (daca chiar nu se poate evita mananca cv usor:fructe de preferinta) mananca dimineata si inca de 2 ori pana la 18 (sa nu o iei razna cu cantitatea:P)...incearca sa mananci la ore fixe bea multe lichide mai ales akm ca e vara |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 27-March 13 Member No.: 11,739 ![]() |
BUna tuturor,
eu cred ca mai tine si de inzestrarea naturii, insa daca avem grija la ce mancam si mergem pe jos pana la a 2-a statie de autobus aproape de casa , in loc de lift urcam treptele(chiar si ale scarilor rulante (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) ne mentinem un nivel normal de greutate, sportul e binevenit dar,,,,fie din lipsa de timp sau chef...neglijam acest aspect.. ei uite si un tip de metoda de slabit dar recomandabil sa fie tinuta cu masura spam si iar spam, va pup fetele! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, spam cu materiale sterpelite de pe la altii puse pe blogul propriu. Nu e frumos deloc.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 29-March 13 Member No.: 11,744 ![]() |
Eu sunt de parere ca atunci cand invoci lipsa timpului e doar un pretext. Poti face exercitii oriunde. Chair si in metrou iti poti contracta si relaxa muschii abdominali. La birou iar poti efectua cate miscari. Cauta pe youtube "office workout".. da nu o sa transpiri dar orice e mai bun decat nimic. Chiar si fuga la magazinul din colt pentru a cumpara legume...
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 15-April 13 Member No.: 11,780 ![]() |
Sa faci sport e foarte simplu. pe youtube gasesti o multime de programe de 10 minute, un sfert de ora care te fac sa transpiri de nu mai stii ce e cu tine.
Trebuie doar sa ai vointa .... ca motive impotriva se gasesc destule. Eu alerg zilnic de exemplu si am slabit in cateva luni cam 4 kilograme. Desigur am avut grija si de alimentatie. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 15-January 14 Member No.: 12,275 ![]() |
eu sunt slaba, dar nu sunt in forma! :-(.. singurul sport pe care il fac este sa incerc sa merg cat mai mult pe jos, dar simt ca nu este suficient.. va trebui sa ma mobilizez sa fac si cateva exercitii fizice, macar de doua ori pe saptamana.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:29 PM |
|