![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 13 Joined: 7-August 07 Member No.: 2,001 ![]() |
da el si-a dat seama ca eu nu simt nimic si nu l-am mintit i-am zis ca asa e...si atunci el a inceput sa creada ca problema vine de la el si de se straduia mereu sa fie cat mai ok...e si o pers foarte romantica iar eu ador chestia asta...credea ca o atmosfera calda..romantica o sa ma faca sa ma simt altfel dar..in zadar
si nu am incercat niciodata sa ma masturbez pt ca nu am simtit nevoia asta ..nici inainte sa imi incep viata sexuala .. probabil v-am ametit cu problema mea dar nu stiu pe cine sa intreb ...ce sa fac ... nu am prietene asa apropiate iar cele pe care le au sunt mult mai experimentate si sigur ar rade de mine si ar povesti mai departe cunoscutilor |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
asta nu prea e bine. Eu sunt de parere ca orice femeie ar trebui sa isi cunoasca propriul corp si sa stie EA ce anume ii face si ce nu placere. E ciudat ca pana la 18 ani nu ai simtit niciodata nevoia sa faci asta. Ti se pare ceva aiurea? Scarbos poate? Inutil? Nu stiu...intreb si eu, ca tu spui putine si eu chiar ma straduiesc aici sa gasesc sursa problemei god damn it (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cu mama ta ai putea de exemplu sa vorbesti despre problema asta? Daca prietene apropiate si de incredere nu ai cu cine ai povestit pana acum despre probleme de genul acesta? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 13 Joined: 7-August 07 Member No.: 2,001 ![]() |
asta nu prea e bine. Eu sunt de parere ca orice femeie ar trebui sa isi cunoasca propriul corp si sa stie EA ce anume ii face si ce nu placere. E ciudat ca pana la 18 ani nu ai simtit niciodata nevoia sa faci asta. Ti se pare ceva aiurea? Scarbos poate? Inutil? Nu stiu...intreb si eu, ca tu spui putine si eu chiar ma straduiesc aici sa gasesc sursa problemei god damn it (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu mi-e scarba ...nu mi-e rushine doar ca nu stiu nu am simtit nevoia sa fac asta ...poate si din cauza ca la mine in familie sunt destule probleme si poate altii vor rade de mine dar eu la 18 ani inca dorm cu mama in pat deoarece parintii mei sunt ca si despartiti doar ca locuiesc sub acelasi acoperisi..dar fiecare isi vede de viata lui..si spun ei ca fac asta pt mine pt ca daca s-ar desp ar trebui sa vand apartamentul si nu ar reushi nici unul sa isi cumpere un adapost ...uofff am intrat in multe detalii....dar subliniez eu cand sunt cu el uit de prob de acasa ...nu stau stresata...il vad numai pe el si atat |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
angel nu da cu paru' intru si io sa te ajut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pussy, angel cred ca a atins problema: NU TE CUNOSTI!!! Daca tu nu stii ce-ti face placere.....cum te poate descoperi iubitul tau atat de repede?!? Nu stiu cum dar.....trebuie sa dormi si singura (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uook, hai ca uite...pana la urma cred ca o sa iti descoperi singura problema (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) So, imaginea ta despre relatia normala dintre un barbat si o femeie banuiesc ca nu este tocmai una clasica, din moment ce parintii tai nu dorm in acelasi pat.
Am alta intrebare indiscreta, ca simt eu ca pe acolo mai e ceva...zici ca prietenul tau a renuntat la multe pentru tine. Daca vrei si e ok, ai putea sa detaliezi putin? Cam la ce a renuntat? Off topic : bre geoo cand am dat eu cu paru bre? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu mai stii de gluma? te faci ca nu ma mai cunosti? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sari si ajuta-ma aci ca e un caz dificil bag de seama, nu asa simplu cum credeam eu |
|
|
![]()
|
|
Uook, hai ca uite...pana la urma cred ca o sa iti descoperi singura problema (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) So, imaginea ta despre relatia normala dintre un barbat si o femeie banuiesc ca nu este tocmai una clasica, din moment ce parintii tai nu dorm in acelasi pat. Am alta intrebare indiscreta, ca simt eu ca pe acolo mai e ceva...zici ca prietenul tau a renuntat la multe pentru tine. Daca vrei si e ok, ai putea sa detaliezi putin? Cam la ce a renuntat? Nu pot sa spun ca el a fost tocmai un sfant...cand l-am cunoscut eu avea iubita de 4 ani (el are 35 de ani) si in urma unor probleme pe care le-a avut si-a vandut apartamentul si s-a mutat la ea ...el trecand printr-o eprioada extrem de proasta ...cand am inceput sa ne cunoastem a decis sa se mute cu chirie si sa rupa orice legatura cu ea ....acest lucru oricum s-ar fi intamplat dar mai tarziu ...cand si-ar fi revenit el cu banii ....prietenii i-au intors spatele..toti l-au judecat ca nu e bine ce face , dar nu i-a pasat de nimeni si nimic ...m-a ales pe mine ...ma intzelege ca nu pot sta mult timp cu el...uneori agsesc pretexte pt a ieshi din casa ...spun ca dorm la o prietena dar asta se intampla rar sa dorm cu el ....el ma intzelege , ma accepta asa cum sunt si imi intelege situatia dificila pe care o am si acasa ...si faptul ca ai mei nu ar accepta sa am o rel cu un barbat atat de mare , sa dorm cu el sau mai stiu eu ce....mi-asi dori enorm de mult sa fiu doar eu cu el sa locuim impreuna dar singura pers la care ma gandesc este mama ...nu o pot lasa singura fiind si bolnava (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( ...nu stiu pt mine inseamna mult ceea ce face el |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Ouch.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
bre...io am invatat sa bat la usa inainte sa intru (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
pussy....parerea mea ramane aceeasi indiferent de situatia in care te afli!! Corpul tau nu a fost explorat nici macar de tine....acum dupa 10 intalniri cu un alt corp strain tu ceri sa reactionezi ca si cand ai sti perfect pozitia fiecarui buton!! Corpul feminin poate fi un mister pana si pentru posesoare! Sa fiu si eu indiscreta CA POT: te-ai gandit sa incepi sa te cunosti....alaturi de iubitul tau?! Te poate ajuta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Faceti mici...sau mari sedinte de anatomie....nu te speria de tine...si nu ramane cu impresia ca daca el e "experimentat" si nu-i iese inseamna ca e problema TA! TOTAL GRESIT!! Dupa cum am spus, fiecare femeie este diferita...ce-i placea fostei lui prietene la tine poate fi apa de ploaie....intelegi?! Deci nu lasa TOTUL la mana lui....preia initiativa si invata-ti corpul! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok....acum o sa fiu putin dura, dar face parte din tratament (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (nah ca mi-am gasit scuza).
So, ceea ce trebuie sa iti intre tie bine in cap e ca : faptul ca a decis ca la 35 de ani, didamai masculul, sa nu mai stea in carca altei femei nu inseamna ca ti-a facut TIE o favoare ci si-a facut LUI o favoare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sa fim cinstiti. Faptul ca se poarta frumos cu tine, ca te intelege si e rabdator, pentru asta da, primeste puncte in plus dar pentru nimic altceva. Lucrul de care trebuie tu sa scapi in primul rand e sentimentul asta de "damaged goods" pe care il ai. Mai ma gandesc pana maine ca acu imi pica ochii in gura si mai vin cu idei. |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Adică omul experimentat şi plin de belele şi-a găsit o virgină al cărei tată este puţin preocupat de familie.
Omul locuieşte cu chirie şi face tot ce este cu putinţă să o facă pe virgină să devină dependentă de el; o iniţiază īn erotism şi ea dezvoltă complexe de inferioritate fiindcă nu simte ceea ce se presupune că ar trebui să simtă. Cānd ea va părea foarte ataşată de el, bărbatul va cere să locuiască cu ea şi cu mama ei, chiria ... deh... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) O iubeşte de nu mai poate, pentru el, ea este pussy. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Domnişoară, trezeşte-te: să-l pierzi pe omul ăsta ar īnsemna să SCAPI de el. Ar fi un lucru bun pentru tine, cred, după cum spui că stau lucrurile. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:30 PM |
|