![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
fata ne-a cerut ajutorul in alta problema! Sa incepem acum sa-i dizolvam viata....e putin cam dur!!! Eu una raman impartiala; mai ales ca ne-a cerut ajutorul in cu totul alta problema!!!
Din experienta mea, lipsa de placere atunci cand faci dragoste este o problema foarte reala si des intalnita.....si nu ar fi fost rau sa putem demonta ipoteza acelor persoane cum ca ar fi vina lor ca partenerii nu reusesc sa le aduca in norul cu numarul 9! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Indiferent ce probleme ar avea fata în realitate, sigur nu are nevoie să vadă desfăşurare de orgolii la topicul deschis de ea. Acum că m-ai evaluat, geoo, presupun că pot să stau jos, în cazul în care nu m-ai lăsat corigentă. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Scuze pentru offtopic. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ar fi de apreciat sa lasam deoparte intepaturile, chiar daca sunt finutze. Oricine e liber sa isi dea cu parerea atata vreme cat fata a solicitat asta si nu cred ca cineva are pretentia ca ar fi expert in acest domeniu. Ne dam cu parerea, discutam amical asa ca de la om la om si asta e cam tot ce putem face. Va multumesc pt intelegere (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Revenind la problema fetei, eu sunt de parere ca in primul rand fata ar trebui sa inteleaga ca poate i se cuvin mai multe decat isi imagineaza ea. Sa nu se mai simta inferioara datorita situatiei ei, datorita faptului ca nu are experienta si asa mai departe. Din ce vad eu din ce ai postat tu esti suficient de isteata pentru o fata de 18 ani (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si chiar daca acum e varsta la care iti permiti sa faci greseli ar fi de dorit totusi sa le eviti pe alea pe care le poti evita si sa nu adaugi drama in plus de care nu ai nevoie. Vroiam sa te mai intreb ieri si am uitat : care este imaginea ta legata de corpul tau? Esti ok cu el? Iti place cum arati? Te simti bine in pielea ta? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Tre sa ai rabdare nu poti sa dai click si gata se intampla o minune.
Daca stau sa ma gandesc nici eu n-am simtit mare lucru ceva timp de cand am inceput viata sexuala se intampla tot pe la 18 da nu prea ma afecta ca oricum nu dadeam prea mare importanta subiectului si apoi am avut un prieten tot mai mare cu care am simtit din plin ce inseamna placere, da chestia asta vine treptat. Nu-i nici o graba nu tre sa devii experta tre sa faci doar ce crezi tu ca te face sa te simti bine. E cam mare diferenta si tu ai o varsta la care o gramada de barbati viseaza sa aiba o prietena asa tanara.Eu zic sa nu te implici la maxim sau ma rog sa lasi un loc care sa fie bun de luat de la capat in caz ca se va termina relatia,pt ca daca se termina la un mom dat sa nu suferi de sa nu mai poti. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
oh, dar ce repede si pueril dati raspunsul. mai sa cred ce sunteti o adunatura de barbati "mascati". nu isi cunoaste corpul, ha! fetelor, treziti-va....putine femei se masturbeaza (sub 10%). acum din culise (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) : la inceput nici prietena mea nu se masturba. nici acum dupa 4 ani de relatie si 3 de relatie sexuala nu o face. nu e in natura ei. eu i-as indica lui pusy (incepe sa imi placa numele, de unde vine?) sa nu se impacienteze, orgasm oricum ar fi nu va avea la inceput. important este sa constientizeze care sunt stimulii care o excita pe ea. pusy, cat timp face el preludiul? spuneai ca el e ok? mi se pare ciudat sa aud asta de la o persoana care nu are alt termen de comparatie (si nici macar nu e multumita de viata ei sexuala). si in primul rand, lasa si corpul sa se acomodeze si sa isi faca patternul sexual. inca ceva...acum scuze ca sunt indiscret: cand ati facut dragoste prima data pentru ce ai facut, pentru ca ai simtit nevoia fizica sau pentru ca esti constienta ca el a facut sacrificii si consideri ca trebuie sa faci si tu ceva pt el?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
bai leo ...iara tu cu procentele si statisticile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De unde le scoti frate? Arata-mi si mie unde scrie camai putin de 10% dintre femei se masturbeaza ca taaaare sunt curioasa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 10% care recunosc ca o fac poate, dar si procentul ala cred ca e mai mare.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 13 Joined: 7-August 07 Member No.: 2,001 ![]() |
Imi cer scuze ca nu am mai intrat ...am avut niste probleme ..insa acum va raspund la ce m-ati intrebat si tin sa va multumesc pt tot ce mi-ati spus...Sunt multumita de cum arat ...nu sunt o tipa complexata de fizicul meu...iar in legatura cu el...cand am facut prima data dragoste a fost pt ca mi-am dorit si eu sa fiu a lui in totalitate...mi-am dorit acest lucru ...sa ii ofer ce am eu mai bun pt ca el chiar merita asta si chiar daca relatia noastra nu ar fi evoluat nu asi fi regretat pt ca el e prima dragoste...eu pana acum nu am mai fost atrasa de nici un barbat ...am avut relatii de 2, 3 luni dar doar asa ca sa nu fiu singura..fara sa pun sentimente !!! Iar cand am spus ca el este ok ...am spus si mai sus ca orice femeie si-ar dori un astfel de preludiu ...Din cate am inteles pana acum din sfaturile voastre e ceva normal sa nu simt nimic acum...sunt doar la inceput de drum,,,dar tin sa subliniez faptul ca pt mine chestia asta nu e problema existentiala , ma doare doar faptul ca el ma simte ca eu sunt ca o " masinarie " (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar totusi, din moment ce il iubesti si l-ai pus undeva acolo pe un piedestal nu simti nici macar asa sufleteste ca e bine cand faci dragoste cu el? Adica stii tu...chiar daca fizic nu se intampla nimic...senzatia in general pe care o ai in timp ce...e buna sau rea? Resimti sexul ca pe o corvoada? Te gandesti in timp ce faceti dragoste la chestii degenul "off de ar termina odata mai repede" ? Simti vreun disconfort fizic? Te doare ceva?
Si inca o intrebare : daca nici singura nu ai incercat, nici cu prietene nu ai povestit, de unde stii tu cam cum se manifesta placerea aia din timpul actului sexual? Care e termenul de comparatie? Ce crezi tu ca ar trebui sa simti si nu simti? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 13 Joined: 7-August 07 Member No.: 2,001 ![]() |
Dar totusi, din moment ce il iubesti si l-ai pus undeva acolo pe un piedestal nu simti nici macar asa sufleteste ca e bine cand faci dragoste cu el? Adica stii tu...chiar daca fizic nu se intampla nimic...senzatia in general pe care o ai in timp ce...e buna sau rea? Resimti sexul ca pe o corvoada? Te gandesti in timp ce faceti dragoste la chestii degenul "off de ar termina odata mai repede" ? Simti vreun disconfort fizic? Te doare ceva? Si inca o intrebare : daca nici singura nu ai incercat, nici cu prietene nu ai povestit, de unde stii tu cam cum se manifesta placerea aia din timpul actului sexual? Care e termenul de comparatie? Ce crezi tu ca ar trebui sa simti si nu simti? Da sufleteste ma simt bine ...il simt foarte aproape de mine , desi la inceput simt putina durere apoi numai simt nimic.... MA GANDESC CA E CEVA NORMAL SA SIMTIT CEVA...adica daca nu s-ar simti nimic nu ar mai face sex nici o femeie sau ar face-o doar ca sa il faca pe cel de langa ea sa se simta bine |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai perfecta dreptate. Pentru unele femei (norocoasele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) sexul inseamna mai mult decat sa te simti bine iar orgasmul e ca o explozie de placere, adica o eliberare brusca si placuta a tensiunii acumulate in timpul actului sexual.
Tu fiind la inceput e normal sa resimti inca o usoara durere, desi daca spui ca preludiul e asa cum trebuie nu ar trebui sa mai dureze mult timp chestia asta. Depinde si frecventa cu care se intampla toata treaba. Una e sa faceti sex odata pe luna si alta e sa o faceti in fiecare zi. Dar in timpul preludiului cum te simti? E ok? Simti vreo placere, dorinta? Inainte de actul in sine? Simti nevoia sa treaca mai departe sau ai prefera mai degraba sa fie doar un preludiu prelungit si atat? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:55 PM |
|