![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumim pentru lectia de dat limbi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar nu prea vad la ce o sa ne foloseasca noua, ca femei carora ne plac barbatii. (IMG:style_emoticons/default/yeahrite.gif)
Spre surprinderea ta totusi, tin sa te avertizez ca daca te astepti sa vindeci o femeie de frigiditate urmand cei doi pasi simpli de mai jos....te asteapta o serie luuunga de dezamagiri. Pentru mine cel putin, cunillingusul nu prea face mare lucru. E ok, poate fi placut daca e executat cu talent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar nu am ajuns niciodata la orgasm asa. Am avut orgasm clitoridian de nenumarate ori, dar niciodata doar prin felul asta de stimulare. Si stiu din surse sigure ca nu sunt singura in situatia asta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Deci va rog mai usor cu "retetele minune" despre "cum sa aduci o femeie la punctul culminant in 3 pasi simpli". Pentru mine un barbat care are retete din astea universale si nu stie ca fiecare femeie e diferita ...e in mod cert un barbat cu care nu as vrea sa fac sex. (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai de steaua ta, Rezervatule! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Din motivele scrise de angel. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, mintea mea de inginer zice asa: teoria ca teoria, da' practica ne omoara...macar daca am muri de fericire.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) sa stim o treaba!
Nu spun ca citi msg Tov. Rezervatu' la prima ora la office, cu multimea de "baieti" in jurul meu....fuse o revelatie! Yaaaaa! Hai sa aveti o zi plina de orgasme, de care vreti voi...eu ma limitez la alea ale papilelor gustative, eventual ale creierasului, daca este... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
GRAV si TRAGIC daca ai impresia ca exista o regula GENERAL valabila; si mai tragic e ca ai ajuns sa pui baza DOAR in limba ta (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh..cum era vorba aia? Orice pasare pe limba ei piere (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) --> emoticonul asta parca e facut special pentru situatia de fatza (IMG:style_emoticons/default/shoot.gif)
(IMG:style_emoticons/default/rip.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/debile.gif) si aici tot de limbi dau (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif)
This post has been edited by divi2007: Nov 6 2007, 05:45 PM |
|
|
Rezervatul |
![]()
|
Musafir ![]() |
trolling
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda....ai dat aceeasi solutie la 10 probleme diferite. Cred ca in termeni clinici s-ar putea spune ca ai o obsesie? (IMG:style_emoticons/default/hannibalu.gif)
Multumim mult pentru solutia in 2 pasi, dar avem si noi dreptul de a fi rezervate in ceea ce priveste aplicabilitatea ei in the real world! (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) |
|
|
Rezervatul |
![]()
|
Musafir ![]() |
Plus ca a mai fost unul pe aici, venit tot dintr-un forum de oameni cu anumite preocupari, identice cu ale dumitale ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si-ai vazut ce s-a-ntimplat... trolling Mda....ai dat aceeasi solutie la 10 probleme diferite. Cred ca in termeni clinici s-ar putea spune ca ai o obsesie? (IMG:style_emoticons/default/hannibalu.gif) Multumim mult pentru solutia in 2 pasi, dar avem si noi dreptul de a fi rezervate in ceea ce priveste aplicabilitatea ei in the real world! (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) trolling |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca acum chiar m-ai facut sa zambesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... Si uite asa datul de limbi a devenit ceva nobil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:23 PM |
|