IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V  « < 7 8 9 10 >  
Reply to this topicStart new topic
> Oare sunt frigida?
dr_wise
post Nov 8 2007, 10:34 PM
Post #81

Musafir

Angel draga, iti multumesc pt acest ultim mesaj. Chiar as fi vrut, cu tot riscul pe care mi-l asumam, sa spun ca am fost prea rautacioase cu bietii masculi. E o adevarata cruciada sa intre pe forumul asta un mascul normal...in limitele normalitatii lor...si sa-si exprime fara inhibitii experientele si fanteziile erotice...ce sa le facem, asa sunt ei, vor sa braveze...si pana la urma, poate nea rezervatu' chiar o fi, domle, as in tehnicile alea....sa-i fie de bine, bravo lui! da' nici asa, sa ne sburlim la ei ca la niste eretici!
Pana la urma a face sex este una din bucuriile lasate de Dzeu, ca doar d-aia ne-a inzestrat cu locuri sensibile, iar orice fantezie erotica, atata timp cat aduce placere ambilor parteneri, e bine venita si apreciata. Cine nu vrea sa aiba parte de un orgasm?
Ref la serialul "Sex and the City" declar cu mana pe inima ca sunt un mare fan! M-am simtit la un moment dat in pielea fiecarui personaj si nu mi-e rusine sa spun asta.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Nov 8 2007, 10:49 PM
Post #82

Musafir

QUOTE(splendora @ Nov 8 2007, 08:27 PM) *
inseamna ca sunt tare alien pt ca nu m-am regasit in niciuna din zdrentele din sex and the city, imi pare rau. le compatimesc pe cele care care se regasesc totusi.
in rest, nu vreau sa par incuiata la creier dar atata dezbatere pe tema sex,sex oral, anal ,nazal, urecheal...... cam extrem, as spune. e ceva destul de privat ca sa fie comentat atat. vin aici oameni care povestesc despre cum au dat limbi si etc parca ar fi vorba de cumparat tigari, si nu fac pe mironosita dar daca fac sau nu fac treburile astea, ma priveste doar pe mine....

sincera sa fiu nu pot sa te judec pentru parerea ta, ca stiu ca asa fac toti oamenii cu lucrurile pe care nu le inteleg : ori le resping din start ori le considera aberatii de la normalitate (normalitatea lor). Totusi ma doare ca o femeie foloseste apelativul "zdrente" pentru alte femei care isi traiesc viata si se bucura de sexualitatea lor. Si atunci ne mai miram ca ne trateaza barbatii cum ne trateaza...si mai avem pretentii la drepturi egale.
Totusi eu cred ca nu ai urmarit bine serialul cu pricina , sigur te-ai fi regasit macar putin in personajul Charlotte (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
splendora
post Nov 8 2007, 11:48 PM
Post #83

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

daca nu-mi place un lucru nu inseamna ca nu il inteleg.....ceea ce nu inteleg e de unde vine judecata asta? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
si am inchis subiectu, nu-mi place sa vb in contradictoriu cu fane Sex and the City....fiecare cu gustu lui

+Quote Post
Cindy
post Nov 9 2007, 12:14 AM
Post #84

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mie mi se pare ca esti cam categorica, determinata in anumite privinte. Nu totul este atat de alb/negru. Nu te supara ca am spus asta, este doar o parere din exterior cu bune intentii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bdl
post Feb 14 2008, 04:02 AM
Post #85

Musafir

Pussy,
Inca nu poti spune daca esti frigida sau nu...In multe cazuri e vorba si de partener, de priceperea lui.....Macar pt lamurirea acestei probleme ai putea la alt partener.....fara stirea lui , normal, pt a nu-i crea complexe.....Uite, am si o recomandare care sper sa te lamureasca: Batalionul de infanterie de pe strada Caracal din Craiova.....daca nici atunci nu ai orgasm, da, esti frigida....Incearca sa-l prinzi cind se intoarce dupa o misiune de sase luni....
Spor la treaba , astept vesti bune... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Teocris
post Feb 14 2008, 08:36 AM
Post #86

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Ce mai sfat! Te-ai gandit mult inainte? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 14 2008, 10:43 AM
Post #87

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bedeleul-derbedeul e un vechi amic de-al meu; dupa cum se vede, dus cu pluta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cind mai apare, il iau in primire. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Wikipedia
post Feb 14 2008, 06:33 PM
Post #88

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,298

QUOTE(Andreea_M @ Feb 8 2008, 05:46 PM) *
bai, gata, intelegem - ceaiu' orgasmic, ceaiu' aromat, ceaiu' verde toate luate de pe ceai verde (chiar, ce-ai verde? lasam frau liber imaginatiei) punct ro.
vindeca si bube, eczeme, matreatza si impotenta. rar, dar semnificativ, s-au constatat si efectele impotriva diareei dar si a constipatiei.

btw: mai sunt niste subforumuri - pe la cultura (cartea merge cu ce-ai verde?), pe la cariera (arata-i sefului ce-ai verde!), familie si turism (sexual, in India sa luam ceai care provoaca gadilici si da pe spate).

na, am scris eu tot acum. totu luat de pe ce-ai verde. acuma ne lasi cu spamu'? te rog te rog?

Cred ca a inteles toata lumea punctul tau de vedere asa ca nu trebuie sa aberezi pentru a te face inteleasa.

Insa inainte sa faci afirmatii despre lucruri pe care nu le cunosti, ar trebui sa vizitezi urmatorul link:
http://en.wikipedia.org/wiki/Kacip_fatima

Am o placere deosebita sa ma plimb pe forum-uri si sa vad persoane care se contrazic si habar nu au ce vorbesc. Oare de ce nu dati o cautare pe google inainte sa va dati cu parerea ?

Ooops. Cred ca tocmai am facut o reclama mascata la google. Trebuia sa spun "gogu - le".

Iar "Bdl" (care viseaza la batalioane intregi de infanterie) ar trebui avertizata de admin pt nesimtire. Nu se vorbeste astfel cu o persoana care are probleme.

Sunt foarte curioasa daca veti sterge acest mesaj sau nu, asa ca sa vad pana unde mergeti cu cenzura. Este acesta un forum liber sau nu ?

+Quote Post
Diana.
post Feb 14 2008, 07:15 PM
Post #89

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

... zice asta Alexandras alias wikipedia banata pentru metoda loserilor care vor publicitate de-a moaca: SPAM PE FORUMURI . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu am o placere deosebita sa navighez pe forum si sa dau ban la mocangii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si clonele iau ban, stimata domnisoara. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ooops, tocmai ti-ai mai luat un ban. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Mesajul nu-l stergem, nu putem rata ocazia de a spune exact cine esti. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Bine-nteles e util de stiut ca matale ti-ai facut cont aici ca sa postezi de 3 ori cite ceva care ii tot da cu reclama unui ceai de se vinde pe un anume site; si ce sa vezi... siteul ala are drept proprietar pe cineva care are fix acelasi nume de familie ca dumneata! A naibii coincidenta!
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Refaceti-va siteul ca sa nu fie nevoie sa va faceti de risul curcilor pe forumuri...
... si am sa te las sa iti vezi raspunsul la postare. Asa, ca sa nu ne mai iei de prosti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Andreea_M
post Feb 14 2008, 07:29 PM
Post #90

Musafir

sefa, da mie-mi place sa ma aberez.

+Quote Post

10 Pages V  « < 7 8 9 10 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 05:55 PM