![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
CRAH, crahuri, s.n. Criză acută a vieţii economice, manifestată īndeosebi prin scăderea foarte mare a cursului acţiunilor la bursă. Din germ. Krach, fr. krach.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu ma gandeam ca au vrut sa zica crash faliment, prabusire din engleza.
This post has been edited by Master of Norules: Sep 17 2008, 10:12 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Crah e corect. Remember <<marele crah din 1922-1923: - se invata la istorie, in clasa a VII-A.
Nu e gresit. Si corect e "ce ai vrut sa scrii". Cind nu esti sigura citi de "i" trebe pusi, spune cuvintul cu voce tare si ai sa iti dai seama. eu scriu tu scrii |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, daca era sa se dea ban din prima pentru greseli de ortografie, primeai si tu si master... din prima! Ti-aduci aminte cind te-ai suparat pe mine? Esti insa fata desteapta si ai inteles ca nu e cu rautate nici o observatie.
Tu te-ai schimbat mult si sint foarte mindra de tine. Florina si-a luat ban pentru ca in mai bine de un an nu a facut NICI UN PROGRES. Ba, mai mult, de la greseli de ortografie a dat-o pe limbaj de mirc. Si nu vad cu ce ar putea ajuta comunitatea o domnsioara care nu are nimic cu care sa laude - in afara de toale si frumusete. Pentru asta nu e nevoie sa intram pe forum; e plina lumea de "puicute" . Plus: actiunile mozilor si adminilor nu se discuta cind motivele sint mai mult decit evidente. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Nush daca e chiar locul potrivit, da' va pun si eu o problema de ortografie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , de clasa intai (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Care e varianta corecta: a urā sau a urī fixi sau ficşi |
|
|
![]()
|
|
urī
ficşi |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Perfect !
Eu am consultat DEX-ul la ficsi , pentru siguranta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , cand am rezolvat exercitiul cu fiica-mea. |
|
|
![]()
|
|
Diana o cheama, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Da, Diana Rose. Acum am (adica noi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) trecut intr-a doua . Pare totul mai simplu, cel putin acum, la inceput de an.
Exercitiul de mai sus e dintr-o culegere pentru clasa intai, de unde am mai lucrat cu ea in vacanta. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
o ex colega de-a mea imi zice.. "-datorita universitati din bucuresti am reusit sa obtin bla bla"
zic.. "-POFTIM? tu nici macar nu stii ce ai absolvit? adica nu stii sa scrii corect numele institutiei?" s-a suparat pe mine. ca asa scrie ea, numai cu litere mici si nu cu majuscule... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 10:17 PM |
|