![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Va rog sa ma corectati si pe mine...Ma straduiesc si citesc dar merge greu, si mi se intampla sa nu spun nimic, pentru ca nu stiu exact cum se spune. Si da, la medicina trebuie sa stii sa te exprimi cat mai corect, si sa stii sa vorbesti foarte frumos.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Esti TARE tare dulce (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
..Cu atit mai mult de respectat, cu cit limba ei materna nu este romana . (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Mi-am schimbat radical parerea despre Janis. |
|
|
mihaelapred |
![]()
|
Musafir ![]() |
tinand cont ca este limba materna eu zic ca ar trebui sa stim la perfectie aceasta limba, desi in fiecare zi mi se demonstreaza contrariul. fiecare dintre noi ar trebui sa fie capabil sa vorbeasca si sa scrie corect.... mesajul trebuie sa fie corect exprimat.
acelasi lucru se aplica si la limbile straine...trebuie sa invatam sa ne exprimam corect in orice limba pe care o vorbim This post has been edited by mihaelapred: Mar 20 2009, 03:59 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Si daca tot vrei sa atentionezi asupra acestui lucru, poate ar fi fost mai bine sa folosesti si tu litera mare la inceput de propozitie si sa renunti la punctele de suspensie inutile.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Rautate mica! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu sunt rea, dar daca vrea sa atraga atentia asupra unui anumit lucru, atunci "cel care arunca piatra" trebuie sa fie fara de cusur. Sau gresesc?
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Problema este că nici profesorii nu mai ştiu să scrie corect. Ce aşteptări poţi să ai de la studenţi cānd cursurile tale sunt pline de cacofonii şi alte greşeli gramaticale?
Cea mai desă şi tampită greşeală făcută de studenţi īn cursuri: k īn loc de ca. Mi se pare uimitor ca 80% din studenţi fac astfel de greşeli. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Va anunt de pe acum ca o sa crap daca apare in vreo 10-20 de ani, cand copchii astia o sa devina oameni mari, vreun document oficial pe care sa scrie kontrakt konfrm legislatzie-i. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Problema este că nici profesorii nu mai ştiu să scrie corect. Ce aşteptări poţi să ai de la studenţi cānd cursurile tale sunt pline de cacofonii şi alte greşeli gramaticale? Cea mai desă şi tampită greşeală făcută de studenţi īn cursuri: k īn loc de ca. Mi se pare uimitor ca 80% din studenţi fac astfel de greşeli. Esti profesor universitar? 80% dintre studenti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cam mare totusi procentul, eu nu scriu cu k nici pe messenger si nici colegii mei. L.E. Ahh, acum am vazut ca ai 21 de ani. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai cum ai facut tu atunci astfel de statistici? This post has been edited by sweet_girl: Apr 2 2009, 07:18 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 04:57 PM |
|