![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Deschid acest topic pentru ca in ultimele zile am fost asaltate de useri care nu stiu sa scrie romaneste. Semianalfabeti sau analfabeti de-a binelea... (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
Ce am remarcat - uneori si la membre vechi (din pacate (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ): - lipsa articolului hotarit proclitic pentru substantive la plural ex: "in unele opini" nu "opinii" - viitorul : "Daca v-a fi cazul" in loc de "daca va fi cazul" - indicativul prezent: la formele care au pentru persoana a treia terminatia in "au" sau la forme impersoanele, se pune de-aiurea cratima. "Se i-au 3 luni " desi corect este "se iau". - lipsa cratimei, verbele unindu-se cu pronumele de-aiurea total "mam saturat" Voi ce alte greseli frecvente ati mai observat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Later edit: Multumim celor care au pus link catre noi. Ne-au mai adus vizitatori. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:58 PM |
|