![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai ideea e sa nu trisati, breee... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Poi recunosc ca eu am gugalit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Se mai pune?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Pai cu google-ul nu mai facem nici o sfaraiala!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Apelam la citate simple pt inceput...vedem cum iese (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Pai de ce bre sa nu mai facem nici o sfaraiala? Ma gandeam ca ideea e sa adunam citate mai deosebite din care sa invatam ceva si sa ne ramana in cap daca pana acum nu s-a infaptuit asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Uite pe asta chiar il stiu, e simplu si foarte cunoscut ca altfel....(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) "A iubi inseamna a suferi si cum multi nu vor sa sufere prea putini stiu sa iubeasca." |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hai sa incercam sa nu trisam. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Haideti bre nu raspunde nimeni? Uite promit ca nu-mi mai bag nasul pe aici si cand o sa o fac (foarte rar) sa stiti ca de regula trisez...io's cinstita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
BiGi, baga raspunsul + alt citat, ca au trecut patru zile... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Uh m-am linistit! Credeam ca v-ati suparat, eu imi faceam procese de constiinta si nu stiam ce si cum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Raspunsul e Emil Cioran si iata si un nou citat care mie-mi place mult, il consider adevarat, poate trist dar adevarat si des intalnit cred... "Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa." |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Da (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Randul tau.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 03:37 AM |
|