![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Simplu:
"Cunoaste-te pe tine insuti." |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cumva Socrate?
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
corect (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Randul meu. Pun citatul meu favorit, desi nu stiu daca-i atat de cunoscut:
'...barbatul si femeia sa socoteasca ziua-n care n-au dansat pierduta si fals, un adevar ce n-a fost insotit de ras' Daca nu-l ghiciti, il schimb sau va dau indicii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Vrem indicii. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
A spus-o un filosof (numele lui incepe cu N....) intr-o carte de capatai a adolescentei noastre.
|
|
|
![]()
|
|
Nietzsche?
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yep (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . E din cartea 'Asa grait-a Zarathustra', dar probabil ca nu-i un citat prea cunoscut; eu l-am retinut cand l-am vazut in colectia sora-mii.
Randul tau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Ce e amorul? E un lung prilej pentru durere.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce e amorul? E un lung
Prilej pentru durere, Căci mii de lacrimi nu-i ajung Si tot mai multe cere. Ce e amorul? - Eminescu |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 03:44 AM |
|