![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 16-February 08 Member No.: 3,309 ![]() |
sunt cls a12a si vreau sa dau mai departe la universitate la turism....vreau si eu sa stiu ce anume se da la examenul de admitere...cu ce medii se intra etc...toate detaliile daca se poate
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La secretariatul facultatii ai fost? nu exista "universitate de turism"
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
maat , nici nu am spus ca exista universitate de turism.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pisicuto, stai linistita ca nu de tine zicea!
Cred ca just-an-angel a uitat sa puna niste semne de punctuatie. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
daca voi spuneti ca e de viitor.. eu stiu pe cineva care a terminat prima pe facultate si are un salariu de 5 milioane. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Ei Meg si tu acum, asta poate fi valabil peste tot, nu are neaparat treaba cu facultatea! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Sweet, geografia si istoria sunt pentru pasionati in primul rand. nu o sa faci bani cu ele. gandeste-te: profesor?
trebuie mult noroc pentru a prinde ceva. turismul in schimb ar fi ceva mai de viitor. parerea mea si mi-o respect. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Fetelor , eu vreau sa devin stewardesa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa calatoresc + salariu super bun . si din cauza filmului cu gwyneth paltrow (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
cele mai mici salarii sunt in turism , pe locul 3 in romania , nu mai sh ce industrii erau inainte , dar .. bleh , am aflat o de la profu de finante acum vreo saptamana.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Daca ar fi sa ne alegem domeniul doar dupa cat se castiga, inseamna ca nimeni n-ar mai lucra in educatie si sanatate, doua din domenii sustinute de bugetul de stat. Profesia trebuie aleasa si cu inima, nu doar cu mintea si practicata cu drag.
|
|
|
![]()
|
|
si daca nu esti in stare sa alegi nici un domeniu si nu iti place sa faci nimic..?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:41 AM |
|