IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cit de des mergem la biserica
Diana.
post Mar 15 2008, 10:13 PM
Post #51

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

... Doamne, daca s-ar respecta macar porunca asta, "Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti", de cite rele ar scapa lumea asta...
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 15 2008, 10:15 PM
Post #52

Musafir

Nu-s neaparat de acord cu asta, poti cerceta si multe lucruri care te ridica mai sus.

+Quote Post
Diana.
post Mar 15 2008, 10:18 PM
Post #53

Fondator eLady.ro

...Kari, insa cit de sus ne putem ridica? Era o chestie , nu mai stiu exact, cu povestea unui intelept care pe patul de moarte a spus ca a invatat o viat aintreaga si tot are impresia ca nu stie nimic. Ideea e urmatoarea: trebuie sa invatam, sa evoluam, insa trebuie sa fim si constienti ca orice si oricit am invata, tot nu va fi NICIODATA de ajuns si niciodata NU VOM STI TOTUL.

+Quote Post
irinica
post Mar 15 2008, 10:21 PM
Post #54

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Mai sus de ce? Nu inteleg? Sus-ul asta e relativ si depinde de...jos-ul fiecaruia. Nu pentru toti exista acelasi nivel -zero.

Nu noi il gasim pe Dumnezeu ci Dumnezeu ne deschide ochii sa il vedem, fiecare dupa masura lui.

+Quote Post
Diana.
post Mar 15 2008, 10:26 PM
Post #55

Fondator eLady.ro

Aici te contrazic. Daca ar fi asa, nu ar mai exista rau pe lume, Dumnezeu ne-ar trage una peste ochi de cite ori am calca in strachini...Imedita, nu dupa.
Insa Dumnezeu ne da posibilitatea de a vedea; insa nu ne trage de mina. Ia mai uita-te, cred ca e in Vechiul Testament.

+Quote Post
irinica
post Mar 15 2008, 10:35 PM
Post #56

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Pai asa ziceam si eu, ca ne deschide ochii si ca ne trage si vreo doua peste ochi numai ca noi ( eu de cele mai multe ori) tot nu vrem sa vedem. De cate ori oare constiinta nu ne-a indemnat sa facem un bine si nu l-am facut , alegand raul ( eu am ales raul de multe ori ).
Eu nu zic ca sunt credincioasa si smerita si postitoare, ca nu sunt nici pe departe. Ma straduiesc sa inteleg si sa ma dumiresc ce si cum??!!

+Quote Post
Diana.
post Mar 15 2008, 10:40 PM
Post #57

Fondator eLady.ro

In sfirsit un post care sa nu fie in coada de peste. Daca spuneai asa de la inceput, faceam economie de timp. Nimeni nu cred ca poate spune despre sine ca e si smerit, si fara de pacat,samd. Insa putem sa incercam sa fim mai buni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 15 2008, 10:44 PM
Post #58

Musafir

QUOTE(irinica @ Mar 15 2008, 04:35 PM) *
Pai asa ziceam si eu, ca ne deschide ochii si ca ne trage si vreo doua peste ochi numai ca noi ( eu de cele mai multe ori) tot nu vrem sa vedem. De cate ori oare constiinta nu ne-a indemnat sa facem un bine si nu l-am facut , alegand raul ( eu am ales raul de multe ori ).
Eu nu zic ca sunt credincioasa si smerita si postitoare, ca nu sunt nici pe departe. Ma straduiesc sa inteleg si sa ma dumiresc ce si cum??!!

Mare adevar ai grait irinica. Dumnezeu ne deschide ochii, doar ca nu vrem noi sa vedem. Cat despre intoleranta noastra fata de oameni, m-am gandit si eu la asta mai demult, dar n-am vrut sa scriu aici, sa nu fiu acuzata de falsa credinta sau nici nus tiu cum s-o numesc. Si, in plus, recunosc ca si eu sunt intoleranta, mult mai mult decat ar fi necesar (de parca ar f necesar vreun pic).

+Quote Post
kalua
post Mar 15 2008, 10:46 PM
Post #59

Musafir

Bre, irinici (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) , bre, fii si tu atunci mai atenta la ce scrii. Ca ai sunat, cel putin pentru mine, a indoctrinata de-aia inraita. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 15 2008, 10:48 PM
Post #60

Fondator eLady.ro

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lasa, kARI, ca si tu , laconica, parca voiai sa pui gaz pe foc! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Si numa io incercam sa labartez discutia (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Pesca, si eu am acelasi pacat; d ela mindrie ni se trage. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

9 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 02:30 AM