IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 5 6 7 8 9 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cit de des mergem la biserica
kalua
post Mar 15 2008, 11:12 PM
Post #61

Musafir

Mie-mi plac discutiile polemice, nu numai de-alea de toata lumea-i de-aceeasi parere si ne iubim si ne pupam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In plus eu si biserica suntem cam paralele, asta n-are nimic de-a face cu credinta. La mine nici nu se uita macar cineva crucis in biserica.
Eu sunt o maaaaare pacatoasa din punctul de vedere al bisericii, din punct de vedere religios mai putin. Nu stiu daca si la voi e la fel, la catolici exista si cele 10 porunci ale bisericii.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Mar 15 2008, 11:20 PM
Post #62

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Exista si la ortodocsi multe altele, insa stii ceva: parerea mea personala e ca daca le respecti pe cele 10 dxe baza... e ok. Alea-s de la Dumnezeu.

Si-apoi, bine ca amindoua stim cind e o polemica si nu ne suparam una pe alta ca magaru` pe sat crezind ca de fapt e o conspiratie planetara si de fapt ne sintem dusmani de clasa... cum s-a mai intimplat... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 15 2008, 11:57 PM
Post #63

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Pai cum sa ne suparam daca avem pareri diferite? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Mie mi se pare ca discutiile in contradictoriu chiar fac bine unei prietenii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
divi2007
post Mar 15 2008, 11:58 PM
Post #64

Musafir

eu din cele 10 am mai incalcat, asta e ce sa fac (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
si mie imi plac discutiile in care fiecare ne spunem punctul de vedere si ca ne respecam parerea si nu ne mahalagim ca pe alte forumuri (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Mar 16 2008, 12:25 AM
Post #65

Musafir

Dragutelor, pai e normal sa avem pareri diferite din cand in cand. Va spun eu, ca ne-am plictisi dac-am gandi toate la fel.

Apropo de biserica, nu stiu cum se face, ca-n ultimii ani dau numai peste persoane bisericoase. O fi vreun semn de la Cel de Sus? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 16 2008, 12:31 AM
Post #66

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Raspunsul e in sufletul tau. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Mar 16 2008, 12:34 AM
Post #67

Musafir

Di (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Asa-i. Oricum mai am de citit pana mi se vor lamuri multe.
Iar post, din ala adevarat, n-o sa fiu in stare sa tin decat la batranete. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by roxanica10: Mar 16 2008, 12:35 AM

+Quote Post
irinica
post Mar 16 2008, 03:57 PM
Post #68

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Ce dragute sunteti!

Azi ati mers la biserica? Azi este duminica ortodoxiei.

pupicei!

+Quote Post
pescarush
post Mar 16 2008, 08:14 PM
Post #69

Musafir

Am fost eu, irinica. Chiar a explicat asa frumos "duminica ortodoxiei"!
Eu am o problema cu copiii. Nu prea-i pot duce la biserica (mai ales daca-l vad pe tatal lor ca ramane acasa). Ii mai "tarasc" dupa mine din cand in cand, dar se plang ca ei nu inteleg ce se spune acolo (ei vorbesc engleza ca prima limba, din limba romana cunosc mai mult expresiile uzuale). Ma gandesc ac nu vreau nici sa-i fortez, dar cum sa-i fac sa accepte sa vina si ei mai des?

+Quote Post
irinica
post Mar 27 2008, 10:25 PM
Post #70

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Pescarush, nici nu trebuie sa ii fortezi. Mergi tu, si va veni timpul cand vor dori singuri sa mearga; mai devreme sau mai tarziu. Asa cred eu.

+Quote Post

9 Pages V  « < 5 6 7 8 9 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 12:48 PM