IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 6 7 8 9 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cit de des mergem la biserica
chintesenta_raul...
post Mar 27 2008, 11:22 PM
Post #71

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

hai sa ma bag si eu in seama (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu nu ma duc la biserica decat la nunti, botezuri (desi ultimele la care am participat s-au tinut in casa) sau inmormantari. am o bisericuta aici langa bloc, dar in 3 ani de cand stau aici nu am mers nici macar o data. nu stiu, nu simt nevoia, mie nu imi spune nimic locul acela, pot sa incerc sa fiu un om mai bun, sa nu fac rele si fara sa ma duc in biserica. post nu am tinut niciodata, n-am reusit, sau mai degraba nu am avut atata vointa. nici parintii nu s-au strofocat sa ma faca sa ma apropii de lucrurile astea, nici ei nu se duc asa des la biserica, tata nici macar de inviere nu merge la slujba. am avut perioada mea de credinta cand eram mai mica, dar s-a dus dupa moartea bunicilor din partea mamei (nu mai are rost sa mentionez pe cine credeam eu vinovat pt faptul ca nu s-a vindecat boala lor desi eu ma rugam in fiecare seara pentru asta), acum insa, de fiecare data cand ma gandesc la biserica imi vin in minte babele care se ingramadesc una pe alta sa faca matanii si cruci pe la icoane, babele care se inghesuie sa apuce o punga cu pomana, preotii cu ditamai vilele si suv-uri in garaje si multa multa ipocrizie. eu nu ma consider credincioasa, incerc sa nu imi pun prea multe intrebari legate de subiectul " religie, credinta, Dumnezeu" ca mai mult ma deprima gandurile astea, insa incerc sa fiu un om bun si cred ca asta e suficient.
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Mar 28 2008, 02:36 AM
Post #72

Musafir

irinica, nici nu vreau sa-i fortez. daca stau sa ma gandesc, nici eu n-am fost prea dusa la biserica, desi credinta mi s-a insuflat, dar asa erau vremurile. oricum, m-am dus eu singura, dupa 20 de ani. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
scumpic
post Mar 28 2008, 02:58 AM
Post #73

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Eu merg la biserica ori de cite ori simt nevoia, cam o data pe luna tot ajung.Imi place sa merg la ore la care stiu ca nu prea e lume, citeodata chiar e biserica goala.Imi place sa stau acolo si sa ma rog in liniste cit vreau eu.Nici mie nu imi place aglomeratia si nici cu preotii nu prea am treaba.Cind ma duc la o biserica unde stiu ca e un preot care chiar are har si rabdare, imi place sa merg la el, sa aprind o luminare, sa se roage pentru mine.In rest, ma descurc singura si pot sa spun ca Dumnezeu a avut intotdeauna grija de mine.

+Quote Post
Diana.
post Nov 25 2010, 03:59 PM
Post #74

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

De o perioada de timp merg la biserica (sau macar incerc) in fiecare Vineri. Merg la Madona Dudu.
Cind nu reusesc sa ajung, ma simt pur si simplu bolnava si sufleteste si trupeste.
Chiar daca nu stau mult, ci doar intru si sarut icoanele si spun o rugaciune scurta, acest lucru ma linisteste si imi da putere.
Nu stiu si nici nu vreau sa stiu de ce, smt ca exista o legatura si ca icoana Preasfntei Fecioare ma intareste si ma face sa merg mai departe.

+Quote Post
Globetrotter
post Nov 25 2010, 05:13 PM
Post #75

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Eu am o relatie cu nabadai cu biserica. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Momentan ne vedem doar la nunti.

+Quote Post
Diana.
post Aug 25 2011, 08:23 PM
Post #76

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

De cind m-am mutat si Biserica e departe, parca is bolnava sufleteste... Ca nu ma mai pot duce atit de des cit mi-as dori (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
mincu
post Aug 26 2011, 10:33 AM
Post #77

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 10,483

Nu ma duc niciodata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ba da, la nunti si botezuri.

+Quote Post
Lyssuk
post Aug 26 2011, 11:15 AM
Post #78

Dependent

Group: Tratabil
From: Hell's gates
Member No.: 10,481

Nu prea ma duc nici eu, decat de Paste sa iau lumina. La nunti, botezuri, merg la biserica doar cand e cineva apropiat (rude in general).

+Quote Post
stefanev
post Sep 21 2011, 01:16 PM
Post #79

Contaminat
*

From: Iasi
Member No.: 10,621

uneori mai trebuie sa acorzi timp si bisericii (nu doar la evenimentele festive) pentru ca e un alt mediu fata de cel cotidian si uneori te ajuta sa te concentrezi mai bine catre divinitate.

Mai trist e ca vrei si sa nu ai timp din cauza serviciului/ familiei.

+Quote Post
Alina Teodorescu
post May 17 2012, 11:29 AM
Post #80

Contaminat
*

From: Bucuresti
Member No.: 10,418

Eu merg la biserica odata pe saptamana, adica doar duminica, programul fiind de 2 ore. (sunt penticostala)

+Quote Post

9 Pages V  « < 6 7 8 9 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st May 2025 - 10:11 PM