![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mister Q |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trebuie sa admiti ca tu ca femeie vrei sa intalnesti un badboy. In ciuda lucrurilor pe care le-ai invatat de la mama ta suntem cei mai buni iubiti. Suntem amuzanti, iubim femeile si stim sa va excitam.
BadBoy = Un tip fermecator, supra increzator in el insusi, sexy, in forma, extraordinar in pat. Iubeste femeile si e genul "a gentleman never tells". NU il prind relatiile pentru ca nu vrea, nu pentru ca ii e frica. Aproape 90 % din timp va fi mistocar si va presara discutia cu ironii sexuale. Poate pare genul de tip ideal. Asta pentru ca nu ai auzit care sunt partile lui rele. Este un bad boy nu pentru ca e agresiv sau te bate. Este "bad" pentru ca stie cum sa te manipuleze, cum sa te faca sa te indragostesti de el, de cele mai multe ori esti pentru el doar un caz de studiu de care se descotoroseste imediat ce si-a terminat experimentul. Pentru cei mai multi Bad Boys...vanatoarea e mai importanta decat vanatul. Consecintele? Inimi frante, nevoia ta de apropiere este ignorata si el este deja in urmarire dupa urmatoarea tinta, amintindu-si de tine doar ca de o experienta. Daca asta nu e "bad" , atunci ce e? Exemple de bad boys : Collin Farrel, George Clooney, Jude Law, Vince Vaughn, Cantaretii romantici sunt cei mai tari - apar cand nu te-astepti si dispar la fel de repede. Smile Ideea este ca Bad Boys apar in toate formele si dimensiunile. NU te gandi numai la barbati gen Vin Diesel. De obicei bad boys sunt barbati normali, oameni de afaceri, vecinul de vizavi. Il recunosti de cum intra in incapere : Increderea si experienta pe care le are cu femeile se observa in privirea pe care ti-o arunca, mersul incet si relaxat, privirile tematoare pe care ceilalti barbati le arunca. In acelasi timp femeile tremura ca niste caprioare in bataia pustii. Este automat liderul incaperii in care intra fara sa simta nevoia sa afirme asta. Doar este. Un bad boy studiaza femeile cu aceeasi pasiune si dedicatie cu care un castigator al premiului Nobel isi urmareste sobolanii de laborator. Si intr-adevar un badboy primeste o rasplata pe care nici un alt barbat nu o primeste de la o femeie, ceva ce fiecare barbat doreste: abilitatea de a seduce o femeie doar pe baza a ceea ce este EL. Femeile nu sunt atrase de statutul lui social, de contul din banca sau inteligenta lui ci de El insusi. Pentru un barbat nu exista un premiu mai mare decat sa vada o femeie care ii cade la picioare doar datorita efectului pe care el il are asupra ei. Player : - Se lauda de fiecare data cu tipele pe care le-a sedus - Tine foarte mult la "statisticile" lui - Are un aer dezordonat - face din luatul numerelor de telefon un adevarat sport - are o intelegere limitata asupra femielor si ii apsa de ele doar atat cat sa le aduca in pat bad boy - este secretos si de putine ori vorbeste despre viata lui personala - ii place sa descopere mereu tipuri noi de femei - are incredere in el - iubeste femeile - majoritatea fostelor prietene inca sunt prietene cu el si nu-i doresc sa "arda in focurile iadului" pe scurt, un player vede femeile doar ca niste file in dosarul lui de cuceriri. Nu incearca sa le inteleaga si nici nu ii place de ele cu adevarat. UN player prefera sa imbete femeile ca sa poata profita de ele. Nu ii pasa CUM seduce o femeie atata timp cat reuseste sa o aduca in pat. Pentru el femeile sunt un sport. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
si ambii sunt doi superficiali (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
edit: aici nu-i site de matrimoniale, daca asta ti s-a parut (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) daca am inteleg gresit imi cer scuze. |
|
|
Mister Q |
![]()
|
Musafir ![]() |
diferenta intre un player si un badboy nu tine de cat de superficiali sunt ci de faptul ca primul te face sa suferi si sa il urasti, gandindu-te ce greseala mare ai facut atunci cand l-ai cunoscut, iar al doilea iti provoaca inca fluturasi in stomac atunci cand te gandesti la momentele pe care le-ai trait cu el, cu toate ca nu l-ai putut avea decat pentru o perioada scurta de timp.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
asa si? rezultatul e acelasi.
stai' cu unu, ai parte de o perioada mai mult sau mai putin reusita pe toate planurile (ca nimeni nu-i perfect, nici bad boi nici playeru' nici costica de la 3, nici tu ca femeie), dar rezultatul e acelasi: neeeeeeext. si suferinta e egala. cel mai mare bullshit e sa tratezi o femeie cu "vai iubita, stii? eu am pe alta, m-am plictisit de tine, da' vreau sa ramanem prietni". si eventual textul cu "tu meriti mai mult". statistile astea merg pe la vreo 15-16 ani. da' cand ai un anumit grad de maturitate sunt apa de ploaie. |
|
|
Mister Q |
![]()
|
Musafir ![]() |
si pana la urma ce alegi, cand gradul de maturitate a ajuns suficient de dezvoltat?
Un tip mediocru, suficient de inteligent incat sa nu te plictisesti in doua zile de el, suficient de idiot incat sa il poti manipula si tine langa tine fara sa te insele, ai o viata obisnuita, faci copii, iti vezi de cariera...si pe la 40 ...dai peste un pusti de 20 care te face iar sa visezi si iti bagi picioarele in tot doar pentru a simti putina adrenalina |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Copilarii!!! Ambele tipare fac parte din imaturitatea dusa la extrem a barbatilor!!! O femeie puternica trece mai departe fara sa ramana blocata in suferinta cauzata de un asemenea exemplar chiar daca a avut slabiciunea pe moment de a nu obeserva manipularea!!
Parerea mea este ca genul asta de barbati sufera cel mai mult pentru ca viitorul lor e plin de nesiguranta si instabilitate! Vor exista o multitudine de dimineti in care isi vor dori o singura pesoana pe care sa fie siguri si sa se bazeze de fiecare data!! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
adica sa inteleg ca nu exista decat idioti maturi si smecherasi de 20 de ani, sunt singurele doua categorii de barbati disponibile? bine ca mi-ai zis, sa ma duc la manastire, ca nu prea ma atrage nici o categorie...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dear Mister, la capitolul badboy tu ai descris defapt un asa numit alpha-male, dar un alpha-male care nu a ajuns inca la maturitate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
E drept si mi se pare pe undeva normal ca un mascul de 18 pana in 25 de ani care are o gramada de calitati si multe femei de unde sa aleaga ....sa fie nestatornic si sa doreasca sa incerce marea cu degetul. Insa dupa o vreme, unii din ei - aia desteptii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) incep sa resimta un mare gol in viata lor si o dorinta acuta de a avea "a soft place to fall", asa ca pana la urma aleg de bunavoie si nesiliti de nimeni sa faca ce nu isi imaginau ca o sa faca vreodata : devin fideli unei singure femei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ceilalti, care refuza cu incapatanare varianta asta...devin din ce in ce mai apatici si frustrati, au mereu sentimentul ca le lipseste ceva si le trebuie o doza tot mai mare de adrenalina sa simta ca sunt alive. |
|
|
Mister Q |
![]()
|
Musafir ![]() |
@ Geoo, poti s-o numesti imaturitate dusa la extrem sau oricum ai vrea, nu poti insa sa negi ca vrei langa tine un tip care sa iti dea fiori. Macar din cand in cand.
Cat despre nivelul de nesiguranta si instabilitate, nu poti decat sa presupui. Ce zici de maxima "viata este ceea ce se intampla atunci cand esti ocupat sa faci alte planuri" ?. Exprima nesiguranta sau instabilitate? Sau mai degraba dorinta de a trai din plin fiecare moment aici si acum? @ asgaard, am dat doar un exemplu, nu e cazul sa exagerezi. @angeldust, de acord cu ce spui tu. In fond fericirea se traieste in doi. Dar de aici pana la a ma lega de orice femeie e cale lunga. Imi plac femeile, si o spun cu reverenta, dar nu reusesc sa ma tina langa ele dintr-un motiv simplu : - imi place sa descopar ( nu ma satur de asta) - prefer sa-mi pastrez gradul meu de independenta. Putine femei recunosc ca barbatul are nevoie de independenta lui, si mai putine acorda aceasta independenta in relatie fara sa se isterizeze cand el n-a ajuns acasa la ora stabilita. Cum vad o relatie ? O relatie frumoasa..este ca un templu. Iar noi suntem stalpii ce il sustin. Il sustinem cel mai bine cand suntem la 2 m unul de altul..si nu incolaciti . P.S. Nu vreau sa am o discutie in contradictoriu cu voi, dragele mele, dar imi place sa dezbat. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Scuza-ma dar un tip matur si stabil crezi ca nu-mi poate oferi fiori?! Eu zic ca raman mult mai impresionata si cu mai multi fluturi in stomac atunci cand traiesc din plin FIECARE moment in FIECARE ZI si cu siguranta zilei de maine! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cred ca maxima respectiva ai interpretat-o tu in fuctie de opiniile tale! Eu o decodez altfel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 02:49 AM |
|