![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai, noi nici nu avem pretentii de-astea absurde... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
dragele mele, nu e cazul sa va ambalati prea tare. pana la urma vorbim despre genul de barbati de care voi va feriti ca de dracu' . Ce conteaza finalul ? Dear MQ, eu nu sunt asa agresiva precum amicele mele de pe forum, nici nu arunc cu pietre, dar sa stii ca la cei 40 ani batuti pe muchie, in ciuda unor oarece monotonii aparute in viata conjugala, nu as apela la macho men precum persoana ta. Explicitez: 1. nu-mi plac baietii de gradinita, sunt prea siguri de ei si dau rateuri din pct de vedere sexual, adica, la varsta mea, nu mai conteaza cat timp zaci deasupra mea, ce dim ai, etc, ci daca esti in stare sau nu sa-mi provoci un orgasm sanatos...de multiorgasm nu mai vorbim...si subliniez, asta nu inseamna ca voi pica lata pe spate dupa tine, ci doar te voi aprecia strict sexual. Vorba aia, viata e scurta si merita traita frumos, inclusiv cap. orgasm... 2. prefer barbatii maturi, sunt mult mai slowly, dar mai profunzi in ceea ce vor sa obtina...si Dzeu sa-i binecuvanteze, obtin multe, daca-i duce capul! 3. faptul ca o femeie matura apeleaza la serviciile tale...presupun platite....nu inseamna ca dupa ce te "fumeaza", mai prezinti interes. In general, femeile destepte de varsta mea stiu ce doresc de la viata si de la orice barbat din preajma lor... a trecut perioada cautarilor si a neincrederii in sine. Dar recunosc ca sunt din grupul femeilor care raman prietene cu fostii, asta insemnand ca am stiut sa-mi aleg fosti de calitate. Ciao! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Stiam eu ca lipseste CEVA!!!! doctoress LIPSEA!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !!! Nu-i rea strategia.... zau ... de stau sa ma gandesc! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Raportandu-ne din nou la filmul de referinta (Alfie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), ne dam seama ca dr_wise are dreptate, after all Alfie got played by Susan Sarandon (nu mai stiu exact numele din film, Liz parca), o femeie matura, de succces, independenta, care stia ce voia de la viata. Deci concluzia este ca bullshituri de-astea merg doar la fete de 13-14 ani, exceptand cazurile in care si femeia isi doreste doar o aventura pasagera. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mister Q, sper ca te-am ajutat intre toate sa nu iti mai faci iluzii si sa te trezesti la realitate!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Mister Q, sper ca te-am ajutat intre toate sa nu iti mai faci iluzii si sa te trezesti la realitate!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Parerea mea: neeeee omului ii pica destule! Fii sigura ... realitatea il plezneste pe la 45 de ani! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... Cind o sa fie singur-cuc si o sa-si dea seama ca presupusa viata de viata a fost un mare cacaaa...
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stiam eu ca lipseste CEVA!!!! doctoress LIPSEA!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !!! Nu-i rea strategia.... zau ... de stau sa ma gandesc! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Merci! Si daca ati stii ce rusinoasa, sfioasa si fara incredere in mine eram pe la 20-30 ani...varsta asta - 40 - imi place de minune! O iubesc! Ma simt sigura pe mine si pe ce-mi doresc de la viata, dar si de la barbatii care ma inconjor...vreau ceva, imi iau! Doar ei au parerea ca sunt buricul pamantului! Mey, astia tot nu realizeaza ceva:sunt de acord ca barbatii, prin natura lor ancestrala, sunt niste hunteri toata viata...dar faptul ca obtin rezultate pozitive se datoreaza numai dorintei "prazii" de a fi prinsa. Daca ea nu vrea, nu pupa omul nimic! Tot la ele sta puterea! ....cu Gigi L'amoroso ce se mai aude...ala cu +39....?! S-a mutat pe forum de rusoaice? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 2-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,971 ![]() |
Nu am de adaugat deci atit:
Bad boy, player=termeni folositi de tishti-bishti care freaca menta pe net. Limba romana are un cuvint mult mai potrivit pentru acest tip de barbat: afemeiat. Sau, daca acest termen nu-ti satisface dorinta pentru exactitate, putem spune ca bad boy=seducatorul pervers=Don Juan, iar player=seducatorul empatic=Casanova. Sper ca stii ce inseamna empatic, nu? Apropo, cind un Mister Chiu foloseste expresii precum: "cei mai tari", "va fi mistocar" si "femeile tremura ca niste caprioare in bataia pustii", sint la 10 milioane ani lumina de un orgasm intelectual, ceea ce face imposibil (subliniez imposibil) orice alt tip de orgasm... |
|
|
Mister Q |
![]()
|
Musafir ![]() |
prea multe reply-uri si mi-e lene sa raspund la fiecare.
dar pe scurt. - felicitari, stiti sa folositi Google. (sa va mai invat niste trucuri?...NU, lasa!) - Maat, acum m-am convins, esti singura. in plus.... pentru efortul tau poetic meriti cel putin un PULItzer. M-am amuzat teribil la unele metafore. - nu eu sunt cel care pierde timpul pe forumuri. Drept dovada..aproape 140 de posturi la un topic stupid pentru voi, unele chiar si noaptea tarziu. Era cineva pasionat de marketing prin paginile astea.. Ce spun statisticile? As zice ca v-ati invartosat destul de bine pentru nimic. "un barbat arunca o piatra, si 20 de femei sar sa o scoata" , asa era proverbul? Cat despre viata mea offline...o zi de-a mea e mai plina de evenimente decat o saptamana de voastra la un loc. M-as mai distra, si probabil ca o sa mai intru, dar acum am concert. PA |
|
|
![]()
|
|
Mindria de mascul feroce care sageateaza "caprioare" din priviri si-a spus cuvintul... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Chiar daca eram singura, tot n-as fi ajuns pe lista ta de cuceriri. Nu fac parte din targetul tau de piata: nu-s caprioara analfabeta. I`m a real bitch. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da, ne-am invortasat pentru un "nimic"- nimicul ala oare cine e? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ok, concerteaza definitiv in alta parte. Noi nu te retinem. Pentru "un barbat arunca o piatra, si 20 de femei sar sa o scoata" , asa era proverbul?" - incalcarea regulamentului. Du-te sa nu pierzi concertul. Daca te stradui nitel, o sa iti gasesti saltea in noaptea asta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 04:53 AM |
|