![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Vaaaiii....cuvintele acestea ne doare. Ne asteptam la mai multa apreciere din partea ta pentru toata atentia ce ti-am acordat-o! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ia sa lasati bajetul in pace va rog, ca are concert! La ce canti puisor? La trombon? La sexafon? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca tacea, filozof raminea. Raspunsul nu a facut decit sa-l incrimineze si mai mult. Avind in vedere ca inca ia apa in barca, e interesat doar de cantitate nu de calitate.
Pe mine m-a impresionat. Pina la lacrimi. De ris. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Auzi la el..stie el ca o zi de-a lui valoreaza cat o saptamana de-a noastra la un loc. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Mai stie si ca Maat e singura..Baiatul asta pe langa bad boy, se mai crede si Nostradamus. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai ce era sa zica si el Sweet? Acu sa avem intelegere. Daca motive reale de comentat nu avea, trebuia sa inventeze el ceva. Ca doar suficient de inteligent sa taca clar nu e, ca daca era nu deschidea topic cu asemnea aberatii de la inceput.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
A citit el in gloaba lui de cristal, maaai! Ce stim noi, sintem niste caprioare handicapate si imbecile ( asa zice domnia-sa, ca sa incerce sa se simta mai bine dupa ce si-a luat-o, pe buna dreptate!) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
"un barbat arunca o piatra, si 20 de femei sar sa o scoata" , asa era proverbul? Vai de capul meu... Parca era "Un prost arunca o piatra in apa si zece intelepti se chinuie sa o scoata"... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si o dedicatie speciala: Ma iubeste fomeile... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
tare dedicatia!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Dap, il iubeste femeile, si moare duuupeee el, numa' ca noi suntem eladys si avem antidotul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
cum? bad boy jucărikă nu mai e available ... uuuuai? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
si noi cu cin' ne mai jucam? cui ii mai compunem poezii de neuitat? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Poezele pentru jucarii de-astea stricate? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Saracu`, acum se poate lauda ca a primit si dedicatii de amoare in versuri... Da` mi-i mila de el; daca nici pe una "fara barbat" (adicatelea intelegeti voi unde batea omu`, ca io nu am cine sa "presteze" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ) n-a facut-o sa aiba orgasme telectuale, pe una "valabila" nu are nici o sansa... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pai depinde de publicul-tinta: daca ar fi fost pe aici fete de pana in 16-17 ani, cred ca ar fi avut un succes nebun! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 09:49 AM |
|