![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu cred ca se baga la minore. Sau, mai stii..
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
De ceea ce a scris el aici, nu stiu daca ar fi fost cineva impresionata cu exceptia celor anterior mentionate, care probabil l-ar fi perceput "cool" si un veritabil "bad boy"..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar pacat ca nu mai intra, pe mine ma amuza gandirea lui, sunt curioasa ce alte conceptii mai are. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor nota 20 sunteti mortale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
cat despre acest bad stupid boy nu pot sa zic decat ca e un complexat si frustrat, se vede de la o posta din postarile lui |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 2-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,971 ![]() |
"un barbat arunca o piatra, si 20 de femei sar sa o scoata" , asa era proverbul? Of, iara gresisi! Un prost arunca o piatra si 10 (sau 20 de) intelepti se chinuie sa o scoata. Punind cele doua zicale una linga alta care crezi tu ca e prostul si care sint inteleptii? |
|
|
Rezervatul |
![]()
|
Musafir ![]() |
trolling
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 2-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,971 ![]() |
Fir'ar sa fie, am intrat sa vad ce mai e nou si oriunde mi-am aruncat ochisorii am dat peste rezervatu' cu clitorisu' lui! O fi vreun semn ca trebuie sa mi se faca mai mult sex oral?!? Ce-i cu teoriile astea infantile cum ca un barbat bun trebuie in primul rand sa-si miste bine limba, altceva nu trebuie sa stie?! Ce m-am enervat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mey, eu rad de vreo cateva secunde bune singura!!! Azi fuse Tongue Day...amin! Baiatul asta are o obsesie! Sa-i traiasca, da' cu noi ce are?! Pe unde ma sucesc, ma invartesc, dau de limbile lui care sunt antidotul tuturor problemelor sexuale...n-ai limba, esti pierdut! Ei, fir-ar ea de incultura! Ia sa-mi trimita un tratat complet despre "Limba si rolul ei crucial in viata de cuplu"!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Limba chiar are un rol important in viata de cuplu, dar doar daca o mai folosesti din cand in cand si pentru a te ajuta sa articulezi o idee inteligenta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
Rezervatul |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fir'ar sa fie, am intrat sa vad ce mai e nou si oriunde mi-am aruncat ochisorii am dat peste rezervatu' cu clitorisu' lui! O fi vreun semn ca trebuie sa mi se faca mai mult sex oral?!? Ce-i cu teoriile astea infantile cum ca un barbat bun trebuie in primul rand sa-si miste bine limba, altceva nu trebuie sa stie?! Ce m-am enervat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) trolling Mey, eu rad de vreo cateva secunde bune singura!!! Azi fuse Tongue Day...amin! Baiatul asta are o obsesie! Sa-i traiasca, da' cu noi ce are?! Pe unde ma sucesc, ma invartesc, dau de limbile lui care sunt antidotul tuturor problemelor sexuale...n-ai limba, esti pierdut! Ei, fir-ar ea de incultura! Ia sa-mi trimita un tratat complet despre "Limba si rolul ei crucial in viata de cuplu"! trolling This post has been edited by Maàt: Nov 7 2007, 09:56 AM |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
oh my good sa inteleg ca foloseste limba necontidionat oricand oriunde (IMG:style_emoticons/default/limbosul.gif)
mama ce face limbarnita din om (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) This post has been edited by divi2007: Nov 6 2007, 11:37 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th July 2025 - 10:35 AM |
|