IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Diferenta intre un player si un Bad Boy
Diana.
post Aug 16 2007, 12:20 PM
Post #21

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am ramas siderata. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Adicatelea pe lumea asta nu se iezista decit doo bucati tipuri barbati, ambele amindoua care vad fumeia drept o "utilitate", cum zicea dragu` de Leo... Adicatelea fumeie = masina de indeplinit dorintele masculului si numai pe termen scurt = marfa perisabila de folosit si aruncat. Sau, papupsa gonflabila insufletita... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
De unde deducem ca ambele amindoua tipologii masculi care ieste ie de fapt doo tipuri de fiinte supraegoiste, la care totul se reduce la ce ascunde prohabu` din dotare si ce ce poate face cu dotarea... Tulai, Doamne! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Escuzemoa, tipologiile descrise aici sint mai degraba ale unort tipuri de entitati care duc lipsa acuta de maturitate si de omenie. Nu te poti folosi de oameni.
Parerea mea: tipurile descrise sint niste tantalai care numai in acest mod isi pot demonstra ca sint "cineva".
Pentru mine asemenea fiinte de sex masculin (nu ii pot numi barbati, a fi barbat inseamna mult mai mult decit a sti sa pui la orizontala o muiere) sint niste nefericiti.
Iar daca esti femeie si te bagi intr-o relatie cu un asemenea specimen, iti meriti soarta.
Nota: parerile expuse mai sus sin pur personale si nu se refera la o anume persoana.
Go to the top of the page

+Quote Post
Mister Q
post Aug 16 2007, 12:22 PM
Post #22

Musafir

curiosii mor repede. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Sa zicem ca imi uitasem carnetelul acasa si am intrat pe primul forum pe care l-am gasit sa scriu lucrurile la care ma gandeam in momentul ala, ca sa nu se piarda.

Later Edit.

Cum se face ca raspund numai femei. pe ceilalti barbati i-ati mancat repede? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 16 2007, 12:26 PM
Post #23

Fondator eLady.ro

Or fi murind curiosii repede, Mister Q, insa nu mor prosti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
"Ghinionul" tau ca nu ti-a iesit in cale un forum de muieri in calduri care lesina numa` cind vad o pereche de izmene agatate pe sirma, la uscat.

+Quote Post
Mister Q
post Aug 16 2007, 12:27 PM
Post #24

Musafir

in lipsa lor...ma multumesc cu voi, asta-i viata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 16 2007, 12:28 PM
Post #25

Musafir

In cazul asta Senor Q...ti-as recomanda sa iti faci un jurnal la noi pe forum. Avem o sectiune "Jurnale" unde chiar si eu mai aberez din cand in cand. Acolo se pot "vorbi discutii" la greu.

Ca vad ca probleme n-ai, fericit esti, femei sunt destule, so....io am work to do pana una alta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca te hotarasti ca ai vreo problema sa stii ca noi suntem aici sa te salvam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Instinctul asta de Wonder Women care pot salva toti barbatii distrusi pur si simplu nu ne da pace (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 16 2007, 12:29 PM
Post #26

Fondator eLady.ro

"Mincam" in general orice mascul cu aere de alpha-male care crede ca e prin definitie superior oricarui tip de femeie numai datorita faptului ca face pipi din picioare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pe astia ii halim la micul dejun.
Daca nu ai bagat de seama, forumul se cheama "eLady"- Pentru altfel de femei".
NU sintem o adunatura de gisculite. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si ne mindrim a naibii cu asta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
geoo
post Aug 16 2007, 12:30 PM
Post #27

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Ma scuzati dar sunt pe jos de ras!!!! Bravo ma'at!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Misterule cauti barbati pe un forum pt femei?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 16 2007, 12:32 PM
Post #28

Fondator eLady.ro

Nu imi dau seama exact ce cauta omul, insa din cite imi dau seama, aprobare; iar pentru ca stiu ce se gaseste la noi, nu o sa fie satisfacut. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
geoo
post Aug 16 2007, 12:35 PM
Post #29

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Parerea mea strict personala este ca de aprobare nu mai are nevoie ca si-a umplut contul cat pentru vesnicie ... tind sa cred ca mai mult era curios sa vada cum reactionam la anumite replici!!!

+Quote Post
Mister Q
post Aug 16 2007, 12:39 PM
Post #30

Musafir

nu duc lipsa de aprobare sau validare, si pe un forum, oricum ar fi egala cu 0. E amuzant insa la birou, intre trei telefoane si cinci mailuri sa mai dai un alt-tab sa vezi ce discuta femeile despre barbati. That's all (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Maat..pe mine trebuie sa ma luati in inghitituri mici. Sunt greu de digerat.

+Quote Post

16 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th July 2025 - 09:17 AM