![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nope, inclin sa cred ca "targetul" lui de "piata" sint copchilele care au senzatia ca au dat peste masculul pe care ele, femeile fatale, il vor face sa devina baiat de casa sau cele destul de gisculite care se lasa impresionate doar de atitudine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am avut ocazia sa cunosc "specimene" ca cele descrise aici, dar nu le-as fi permis nici macar sa imi duca gunoiul. Playboy, "bad boy" pentru mine sint niste creaturi care imi inspira mila. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dragule mister Q, asa ce=mi vine sa scriu ca io nu inghit rahaturi... .... nici de la barbati nici de la femei... Oare s-o scriu?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Mister Q |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, ma faci sa cred ca esti singura in momentul de fata. Altminteri nu vad de unde atata inversunare.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Dragule, mie nu-mi plac prostia si nemernicia sub nici o forma, indiferent de "ambalaj". Nu te grabi sa tragi concluzia ca mi-ar lipsi sexul, e calea cea mai usoara de a-ti demonstra ca ai drepate si ca numai o femeie pe care nu o latra nici un ciine ar putea avea o asemenea parere despre tipul de barbat pe care il descrii. Si oricum e o presupunere eronata.
... Am pretentii mai multe de la tine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fireste....orice femeie care nu se lasa impresionata de un asemenea mascul valabil e fie urata, fie uraste barbatii din cauza unei traume din trecut, fie e pe invers (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
No way in hell ar rata o femeie frumoasa, desteapta si fara probleme la mansarda o asemenea ocazie care sa o umple de adrenalina (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) So, am inteles scopul vizitei....Mr.Q se plictiseste la job (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu are parte de suficienta adrenalina. So, dupa principiul tau, ar trebui sa iti schimbi jobul daca asta nu te mai satisface (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Offtopic : Drept sa zic si io ma cam plictisesc, am de citit un spec de tzashpe pagini despre User Security si imi vine sa adorm aci. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Q-ule am impresia ca primesti exact ce vrei!!! Vroiai o desfasurare a orgoliilor pe sexe unde tu sa tii singur piept pe baricade ... cand pe cealalta parte sa fie o "satra" de femei inversunate de cuvintele tale!!! Sa nu te pierzi in manipulari (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bre, ma doare burta de atita ris. Dl Q m-a atins la coarda sensibila, pe mine, femeia naspa, singura, inversunata,cu biblioteca deranjata in urma traumelor succesive provocate de masculi pe care nu am fost in stare sa ii tin linga mine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De-aia sint inversunaaaata raaaaaau si nu dau doi bani pe pleiboii de duzina care isi masoara barbatia in numarul femeilor cu care s-au culcat. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Alta iesplicatiune nu iezista. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Dragilor, trebuie sa ii multumim domnului Q macar pentru doza de umor involuntar pe care ne-a oferit-o cu marinimie si pentru faptul ca ne mai da o dovada ca sintem riaaal spesal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 132 Joined: 27-February 06 From: Bucuresti Member No.: 244 ![]() |
"Este automat liderul incaperii in care intra fara sa simta nevoia sa afirme asta. Doar este."
Prietene, stai jos! Mai mult nu pot sa-ti spun pt ca sunt taaareee grabit! Ca sa nu mai vorbim de caprioarele care tremura sau nu stiu ce naiba mai fac. |
|
|
![]()
|
|
Doamne, Pancreasule, multumesc Lui Dumnezu ca ai venit. Ca tot ne spunea dl Q ca nu suportam prezente masculine prin jur. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Oricum, dl Q o sa regrete ca a intrat pe forumul asta care i-a ridicat niste serioase semne de intrebare asupra tipului de masculinitate feroce care da toate femeile pe spate, gata dezbracate si dornice de amor nebun! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 132 Joined: 27-February 06 From: Bucuresti Member No.: 244 ![]() |
problemele de erectie se rezolva la medic nu pe forum de femei ;-)
|
|
|
Mister Q |
![]()
|
Musafir ![]() |
inca putin si m-ati vindecat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))))))
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 10:13 PM |
|